Sungsam написав:Шановні! А невже тільки мені ПІБ "не встиг у короткий останній робочий день місяця - 31.12.2015 - нарахувати відсотки на залишок по карті Дохідний" (зі слів оператора колл-центру)?
У меня 31-го вечером около 19-ти часов ещё не было, а 1-го после обеда уже было. Не знаю, в какой именно момент времени произошло начисление, но проверяйте
Sungsam написав:Шановні! А невже тільки мені ПІБ "не встиг у короткий останній робочий день місяця - 31.12.2015 - нарахувати відсотки на залишок по карті Дохідний" (зі слів оператора колл-центру)?
У меня 31-го вечером около 19-ти часов ещё не было, а 1-го после обеда уже было. Не знаю, в какой именно момент времени произошло начисление, но проверяйте
В районе 21:00 31.12.2015 зачислили, в начало восьмого еще не было. Плата за SMS-банкинг списалась чуть позже, 99 грн. комиссии за обслуживание картсчета 28 декабря.
В районе 21:00 31.12.2015 зачислили, в начало восьмого еще не было. Плата за SMS-банкинг списалась чуть позже, 99 грн. комиссии за обслуживание картсчета 28 декабря.
Аlександр написав:В районе 21:00 31.12.2015 зачислили, в начало восьмого еще не было. Плата за SMS-банкинг списалась чуть позже, 99 грн. комиссии за обслуживание картсчета 28 декабря.
Как Вы узнали? SMS-информирования?
СМС по списанию платы за SMS не приходит, как и по списанию комиссии за обслуживание Разве что по остатку в ПибТуВебе отследил, т.к. выписку пользователь с именем "1" по праздникам не делает...
У зв’язку із вимогами Положення про здійснення банками фінансового моніторингу, затвердженим Постановою Правління Національного банку України від 26.06.2015р. №417 (далі – Постанова №417), звертаємось до всіх клієнтів – фізичних осіб з проханням відвідати найближче відділення ПАТ «Промінвестбанк» з метою уточнення інформації з ідентифікації та вивчення клієнтів (перелік відділень ПАТ «Промінвестбанк» знаходиться за цим посиланням).
При собі необхідно мати паспорт громадянина України (або інший документ, що посвідчує особу) та довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (або ідентифікаційного номера згідно з Державним реєстром фізичних осіб – платників податків та інших обов’язкових платежів).
З метою оновлення вищезазначеної інформації ми просимо вас заповнити анкету-опитувальник, яку розроблено у відповідності до вимог Постанови №417. Анкету-опитувальник можна заповнити у найближчому відділенні ПАТ «Промінвестбанк» або завантажити тут, заповнити та передати у будь-яке відділення ПАТ «Промінвестбанк».
Ми вдячні вам за порозуміння та запевняємо, що отримана нами інформація буде використовуватись виключно в рамках вимог діючого законодавства України.
З повагою, ПАТ «Промінвестбанк»
А что Вы так переживаете из за какую-то анкету(шпинство)? Как белый господин из пиндостана(вашингтона) приказал так и будет. Любой банк на Украине, России, СНГ,.... который не соглашается сотрудничать добровольно-принудительно ждет наказание по американскому закону. А банки, в свою очередь, могут наказать клиента - Отказ в обслуживании, блокировка счетов.... Все банки заключили унизительное(рабское) соглашение с налоговой службой сша. А ЕС(васал сша) заключил двусторонние соглашения с налоговой службой сша. Т.е., ты мне - я тебе.
Доброго дня. Відсоток на залишок коштів був нарахований 31.12.2015. Прохання особистим повідомленням надати Ваші дані, щоб ми могли розібратися в ситуації і Вам допомогти.