ПриватБанк (2010 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 42974298429943004301 ... 9038>
Повідомлення Додано: Вів 05 січ, 2016 17:44

mowian написав:Питання до Представника банку - це так має бути, чи тут якесь непорозуміння.

Не представник, але так має бути (так усім оформлюють). По тексту договору (п.7), клієнт сам погоджується на те, що все буде мати саме такий вигляд. З "мокрого", вам можуть поставити штампик відділення, який, фактично, нічого не змінює. Зі сторони банку з вами заключає договір Дубілет і живий підпис за нього ставити ніхто не буде. Ходять чутки, що мокру печатку можна поставити у районному управлінні - у звичайному відділенні її навіть немає. Ласкаво просимо у ПрихватБанк.
klug

Подякував: 369 раз.
Подякували: 1237 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 05 січ, 2016 17:54

shelets написав:WachtAmRhein
За пополнение своей карту все равно есть комиссия как и за перевод другому человеку.
Возмутила комиссия за зачисление сдачи...

зачисление дачи бесполатно до какой-то суммы .. просто так многие начали обходить комисс .. типа пополднил карту на 12 грн. а вставил 500 грн. - 499 типа сдача без комисса ...
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Вів 05 січ, 2016 17:56

mowian

да у примата такая форма договора - только скан подписи и печати - сделать доверенность на каждого нач. отделения на право заключения депозита, которые меняются раз в неделю - технически невозможно ... так уже давно
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2

mowian написав:Добрий день коллеги!

В мене така незрозуміла ситуація виникла, поклала моя мати 2500 доларів на депозит на рік в Приватбанк (я не зміг її супроводити, бо був за кордоном у відрядженні), я приїхав додом (живем разом) і попросив показати договір, вона мені показала цей договір і я дуже здивувався - перший раз бачу договір (депозитами займаюсь вже більше 7 років), де немає мокрої печатки, є копія печатки, але таку копію я можу на ксероксі надрукувати, не додали квитанцію про внесення коштів, немає оригіналу підпису біля печатки, далі стоїть якийсь незрозумілий підпис, під яким написано, що один примірник договору отримала.
Можливо в Приватбанка немає цілі розвести людину на депозит, бо буде великий скандал, а в такому випадку отримають більше проблем ніж користі, але у випадку якихось проблем в суді з таким папером точно нічого не доведеш, я це знаю не з чуток, бо два з половиною роки відсужував свій депозит в іншого банку, там все закінчилось на мою користь, бо всі папери були оформлені належним чином.
Завтра я заставлю свою матір піти і вимагати переробити договір, якщо вони це не зроблять я буду звертатись зі скаргами далі, так не повинно бути.
Сам договір можете подивитись на доданому файлі.
Питання до Представника банку - це так має бути, чи тут якесь непорозуміння.

Зображення

mowian, доброго дня!
Законодавство України не зобов’язує банки використовувати в роботі мокрі печатки, і саме тому ПриватБанк наразі використовує тільки факсиміле. Нам шкода, що це викликало незручності для Вас.
З повагою, Аліна.
ПриватБанк
PrivatBank

Заблокований
Подякував: 3 раз.
Подякували: 433 раз.

Профіль

З "мокрого", вам можуть поставити штампик відділення, який, фактично, нічого не змінює. Зі сторони банку з вами заключає договір Дубілет і живий підпис за нього ставити ніхто не буде.

Чому тоді на моєму депо в Укрсібі стоїть печатка відділення, підпис менеджера, що оформяв депозит і так далі.

Чи може Приват банк готується до якогось великого "шухера", і спеціально так робить, щоб потім унеможливити судові претензії людей, може бути якась змова з ФГВФО, вони зможуть такі договори не приймати до виплат , в мене масса версій чому так, але всі вони невеселі.
mowian

Подякував: 0 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 січ, 2016 17:59

mowian написав:З "мокрого", вам можуть поставити штампик відділення, який, фактично, нічого не змінює. Зі сторони банку з вами заключає договір Дубілет і живий підпис за нього ставити ніхто не буде.

Чому тоді на моєму депо в Укрсібі стоїть печатка відділення, підпис менеджера, що оформяв депозит і так далі.

Чи може Приват банк готується до якогось великого "шухера", і спеціально так робить, щоб потім унеможливити судові претензії людей, може бути якась змова з ФГВФО, вони зможуть такі договори не приймати до виплат , в мене масса версій чому так, але всі вони невеселі.

такая форма договора уже лет пять как если не больше - ток скан-копия подписи дубилета и скан печати банка
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Вів 05 січ, 2016 17:59

mowian написав:З "мокрого", вам можуть поставити штампик відділення, який, фактично, нічого не змінює. Зі сторони банку з вами заключає договір Дубілет і живий підпис за нього ставити ніхто не буде.

або вірите, що не кинуть всіх, або не зв'язуєтесь з Приватом.
УкрпромБанк і Дельта мали гарно виписані юридично договори, але це мало допомогло їх клієнтам в свій час. За все віддувався ФГВФО
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 січ, 2016 18:00

Re: Приватбанк

mowian написав:Чи може Приват банк готується до якогось великого "шухера", і спеціально так робить, щоб потім унеможливити судові претензії людей, може бути якась змова з ФГВФО, вони зможуть такі договори не приймати до виплат , в мене масса версій чому так, але всі вони невеселі.

Уже лет десять так...... и ..... ничего.
Никто не умер.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 січ, 2016 18:40

mowian написав:Чому тоді на моєму депо в Укрсібі стоїть печатка відділення, підпис менеджера, що оформяв депозит і так далі.

Бо Укрсиб - не Приват. А в Ексімі ще й примушують на кожній сторінці підпис ставити і 2 години носяться по усьому відділенню, щоб договір оформити. У кожного банку свої процедури і нормативи. Наш місцевий гуру 0720 завіряв, що особливої різниці немає і така форма договору не виходить за межі правового поля. У багатьох тут немає навіть примірника за факсиміле, бо вклади оформлені через П24, а друкувати ліньки. Приклад Дельти показує, що це не є перешкодою, бо банк, при виплатах через ФГВФО, подає данні до фонду зі своєї електронної бази і оригінали ніхто не вимагає. Ваш примірник може вам знадобитися лише у випадку виникнення спірних питань.
P.S. ви ще квитанцію про внесення коштів перевірте на відповідність чинному законодавству :wink:
klug

Подякував: 369 раз.
Подякували: 1237 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 05 січ, 2016 18:52

mowian

в мене масса версій чому так, але всі вони невеселі.

Это особенность Привата. Он игнорирует (когда ему это надо) украинское и в т.ч. банковское законодательство.

Есть банковская система Украины (отдельно). И есть Приватбанк (отдельно), не входящий в эту систему, т.к. он игнорирует ее правила.

Причем ему все это прощается (ни кто с ним не может ничего сделать). Поэтому с этим надо либо смириться либо проходить мимо.

Риски, в принципе, большие. Но рискуют, судя по размерам этого банка, очень многие.

З.Ы. Риск мокрых печатей и подписей они немного уменьшили, т.к. на договорах есть какие-то печати и подписи менеджеров.

Заключение договоров с Дубилетом и его факсимиле - это их самодурство. Они думают, что так уменьшают мошенничество, не доверяя никому из своих работников (не выдавая им доверенности на заключение договоров).

Но на самом деле мошенничества со стороны работников у них, наверное, не меньше чем в других банках. Так как бардак в этом банке (в т.ч. по причине самодурства его топов) еще тот.
Востаннє редагувалось newbie в Вів 05 січ, 2016 18:59, всього редагувалось 2 разів.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

#<1 ... 42974298429943004301 ... 9038>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор