Тракторист написав:в 2,5 раза выросли цены на украинские яйца
"скорочення виробництва на 15% до 2014 року, ріст на 50% кормів і девальвація гривні" - таке пояснення сьогодні вичитав. а щодо росту цін на українську городину - тільки ріст долара (з пояснення базарних торговців)
З моменту призначення Валерії Гонтарєвої на посаду голови Нацбанку навколо неї плететься безліч інтриг і пліток. Зрозуміло, що всі не без гріха, і до роботи регулятора і його керівника можуть бути питання і претензії. Але більшість претензій, що висуваються, не мають під собою жодних підстав і побудовані на чистих домислах, маніпуляціях та перекручуванні фактів.
Тракторист написав:Яйца, основные крупы (рис, гречка и т.д.), овощи "борщового набора" за последние 2 года подорожали в 2,5 и более раз...
Тракторист написав:Цифры по ЖКХ, которые тоже входят в мою потребительскую корзину: - отопление в начале 2014 3,10 грн./м2, а в начале 2016 16,14 грн./м2 - горячая вода в начале 2014 17,41 грн./м3, а в начале 2016 40,92 грн./м3 - холодная вода с водоотведением в начале 2014 3,50 грн./м3, а в начале 2016 10,24 грн./м3 - газ в начале 2014 0,7254 грн./м3, а в начале 2016 7,188 грн./м3...
Точно за продуктовую корзину не скажу (тем более надо учитывать цены зима к зиме), но порядка двух раз, но не более. Но - из "потребительской корзины" это очень неебольшая часть ЖКХ - да, подорожали сильно, но их доля в несколько раз меньше п.1 Услуги, как писал Импринтер - или не подорожали, или подорожали незначительно, их доля не меньше п.1 Так что как сказать
Chuprynka написав:Колеги, хто скільки % від власного капіталу тримає в банках?
~ 95%. Я банкооптіміст
Порушуєте елементарні правила фінансової гігієни. Домогосподарство повинно мати структуровані активи. Із відокремленим ЗВР. П"яти відсотків малувато, на мій погляд.
Chuprynka написав:Колеги, хто скільки % від власного капіталу тримає в банках?
~ 95%. Я банкооптіміст
Порушуєте елементарні правила фінансової гігієни. Домогосподарство повинно мати структуровані активи. Із відокремленим ЗВР. П"яти відсотків малувато, на мій погляд.
я на 115% у лихварях ( 100% своїх + 15% чужих ) Як що вже банкувати, то по повній
IMPRINTER написав:а вот сервисы услуг из категории эластичного спроса даже подешевели ))
ээээ. резиновые женщины?
РЕЗИНОВАЯ ЖЕНЩИНА - ЭТО ПРОДУКЦИЯ, а не услуга ...
ну к примеру: - за тренажерку скока платил стока и плачу - за стрижку скока платил стока и плачу - маникюр скока платил стока и плачу - солярий скока платил стока и плачу - услуги горничной скока платил стока и плачу
.. и в сегменте интим-услуг цены тоже не поменялись особо насколько я в курсе )))
Манікюри, солярії, горнічні Дивними, як для золотогоршочника Ви послугами користуєтесь
Різдвяна нічка – особлива: Христос родився на землі! Хай буде свято це щасливим, хай сяє зіронька в імлі! І лине променем сріблястим на щастя-долю у ваш дім, Надія й віра і все краще хай будуть оберегом в нім! З Різдвом Христовим!