pavyak написав:rufius Не знаю лишнее ли , но смс о его подключении получил только сейчас.
Наверное кому как при оформлении включили. Мне сразу приходит по всем картам, что я открываю в Михайловском типа "вам оформлена карта № К карте подключена услуга смс".
Я говорю про конкретную карту которая открывалась в экстремальных условиях нашей почты.
Я понимаю, но у меня по этой карте именно так, как я описал. ) Просто до неё много чего открывал в эльдорадо (хоть это и не почта, но и не отделение), и смс-ки включали автоматом. Теперь буду знать, что не всем их включают даже когда они бесплатны. (
та понятно .. все эти вариации на тему Тягнибока мы уже проходили - Пляка он же на чеку ... в итоге потом опускают ниже Птяницы - как говориться месячишку на медок
Lost написав:кто нить уже интересовался, по вКладу СМС информирование бесплатное?!? в тарифах вижу что не тарифицируется, или не прав?!? появились сомнения так как помню кто то пугался что ему эту услугу при оформлении подключали... в чем подвох, если оплаты нет?
PS: на почте тоже говорили что платное, могу предположить что просто не разбираются
Бесплатное смс 100 пудов. Подвох в том, сколько долго Eugene Plyaka не будет срезать по ней %.
Lost написав:кто нить уже интересовался, по вКладу СМС информирование бесплатное?!? в тарифах вижу что не тарифицируется, или не прав?!? появились сомнения так как помню кто то пугался что ему эту услугу при оформлении подключали... в чем подвох, если оплаты нет?
PS: на почте тоже говорили что платное, могу предположить что просто не разбираются
Бесплатное смс 100 пудов. Подвох в том, сколько долго Eugene Plyaka не будет срезать по ней %.
Миха отрапортовал что выпустил 2 млн. карт и не собирается на этом останавливаться. "Банк Михайлівський – провідний український картковий банк. Наразі емітовано вже більше 2 млн карт і це лише початок."
pavyak так они же еще отписали себе из Великобритании спеца
Іноземний експерт приєднався до команди Банку Михайлівський для посилення карткового бізнесу та розвитку напрямку мікрокредитування малого та середнього бізнесу
28 Грудня 2015
Банк Михайлівський у грудні представив громадськості незалежного члена Спостережної ради банку, іноземного експерта високого рівня - Френка Ентоні Покока, громадянина Великої Британії.
Рішення запросити у команду банку досвідченого експерта міжнародного рівня було прийнято у зв'язку зі стратегічними планами акціонера щодо подальшого посилення позицій банку на ринку фінансових послуг, в тому числі, активного розвитку та промотування карткових продуктів, еквайрингу, бонусних програм та розвитку напрямку мікрокредитування малого та середнього бізнесу.
«Висококваліфіковані спеціалісти з міжнародним досвідом роботи – це саме ті спеціалісти, які допомагають нашому банку впроваджувати інноваційні рішення, розвивати нові напрямки бізнесу та вносити якісні зміни в процеси обслуговування клієнтів. Френк Покок має тридцятирічний досвід роботи у міжнародній фінансовій сфері. Займав посаду Старшого Віце-Президента в компанії «Visa International» та керівні посади у картковому бізнесі провідних європейських компаній, таких як HFC Bank, Beneficial Bank plc, Argos Retail Group. Крім того, Френк досвідчений професіонал по підбору персоналу в сфері фінансових послуг. Наразі Френк Покок займає посаду комерційного директора успішної компанії «Merchant Money», яка спеціалізується на видачі гнучких, короткострокових кредитів для середнього та малого бізнесу», - коментує Голова Правління ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Ігор Дорошенко.
Френк Покок не єдиний міжнародний експерт у складі ТОП-менеджменту банку. У травні 2014 року членом Спостережної ради банку було обрано Ердала Хасана, громадянина Республіки Туреччина, який наразі приймає активну участь в реалізації стратегії просування кредитних карт, вдосконалення карткових продуктів і роздрібних банківських операцій.
Банк Михайлівський спеціалізується на споживчих та готівкових кредитах, кредитних картках і продовжує активно кредитувати населення та мікро-бізнес, окрім цього, Банк розвиває нові напрямки бізнесу та надає широкий спектр якісних банківських послуг, як фізичним, так і юридичним особам.
Сьогодні регіональна мережа представництв Банку нараховує 75 відділень, 53 міні-офіси та більш ніж 2 100 точок продажу по всій Україні.
IMPRINTER Я про то как долго продержатся %. На той рекламке, что я выставлял дата 17,11. По одному дали по другому сняли. Один продукт положили на полку взялись за другой.
pavyak написав:IMPRINTER Я про то как долго продержатся %. На той рекламке, что я выставлял дата 17,11. По одному дали по другому сняли. Один продукт положили на полку взялись за другой.
ага - Тягнибока опустили так, что про него уже все и забыли