pavyak написав:rufius Не знаю лишнее ли , но смс о его подключении получил только сейчас.
Наверное кому как при оформлении включили. Мне сразу приходит по всем картам, что я открываю в Михайловском типа "вам оформлена карта № К карте подключена услуга смс".
Я говорю про конкретную карту которая открывалась в экстремальных условиях нашей почты.
Я понимаю, но у меня по этой карте именно так, как я описал. ) Просто до неё много чего открывал в эльдорадо (хоть это и не почта, но и не отделение), и смс-ки включали автоматом. Теперь буду знать, что не всем их включают даже когда они бесплатны. (
та понятно .. все эти вариации на тему Тягнибока мы уже проходили - Пляка он же на чеку ... в итоге потом опускают ниже Птяницы - как говориться месячишку на медок
Lost написав:кто нить уже интересовался, по вКладу СМС информирование бесплатное?!? в тарифах вижу что не тарифицируется, или не прав?!? появились сомнения так как помню кто то пугался что ему эту услугу при оформлении подключали... в чем подвох, если оплаты нет?
PS: на почте тоже говорили что платное, могу предположить что просто не разбираются
Бесплатное смс 100 пудов. Подвох в том, сколько долго Eugene Plyaka не будет срезать по ней %.
Lost написав:кто нить уже интересовался, по вКладу СМС информирование бесплатное?!? в тарифах вижу что не тарифицируется, или не прав?!? появились сомнения так как помню кто то пугался что ему эту услугу при оформлении подключали... в чем подвох, если оплаты нет?
PS: на почте тоже говорили что платное, могу предположить что просто не разбираются
Бесплатное смс 100 пудов. Подвох в том, сколько долго Eugene Plyaka не будет срезать по ней %.
Миха отрапортовал что выпустил 2 млн. карт и не собирается на этом останавливаться. "Банк Михайлівський – провідний український картковий банк. Наразі емітовано вже більше 2 млн карт і це лише початок."
Іноземний експерт приєднався до команди Банку Михайлівський для посилення карткового бізнесу та розвитку напрямку мікрокредитування малого та середнього бізнесу
28 Грудня 2015
Банк Михайлівський у грудні представив громадськості незалежного члена Спостережної ради банку, іноземного експерта високого рівня - Френка Ентоні Покока, громадянина Великої Британії.
Рішення запросити у команду банку досвідченого експерта міжнародного рівня було прийнято у зв'язку зі стратегічними планами акціонера щодо подальшого посилення позицій банку на ринку фінансових послуг, в тому числі, активного розвитку та промотування карткових продуктів, еквайрингу, бонусних програм та розвитку напрямку мікрокредитування малого та середнього бізнесу.
«Висококваліфіковані спеціалісти з міжнародним досвідом роботи – це саме ті спеціалісти, які допомагають нашому банку впроваджувати інноваційні рішення, розвивати нові напрямки бізнесу та вносити якісні зміни в процеси обслуговування клієнтів. Френк Покок має тридцятирічний досвід роботи у міжнародній фінансовій сфері. Займав посаду Старшого Віце-Президента в компанії «Visa International» та керівні посади у картковому бізнесі провідних європейських компаній, таких як HFC Bank, Beneficial Bank plc, Argos Retail Group. Крім того, Френк досвідчений професіонал по підбору персоналу в сфері фінансових послуг. Наразі Френк Покок займає посаду комерційного директора успішної компанії «Merchant Money», яка спеціалізується на видачі гнучких, короткострокових кредитів для середнього та малого бізнесу», - коментує Голова Правління ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Ігор Дорошенко.
Френк Покок не єдиний міжнародний експерт у складі ТОП-менеджменту банку. У травні 2014 року членом Спостережної ради банку було обрано Ердала Хасана, громадянина Республіки Туреччина, який наразі приймає активну участь в реалізації стратегії просування кредитних карт, вдосконалення карткових продуктів і роздрібних банківських операцій.
Банк Михайлівський спеціалізується на споживчих та готівкових кредитах, кредитних картках і продовжує активно кредитувати населення та мікро-бізнес, окрім цього, Банк розвиває нові напрямки бізнесу та надає широкий спектр якісних банківських послуг, як фізичним, так і юридичним особам.
Сьогодні регіональна мережа представництв Банку нараховує 75 відділень, 53 міні-офіси та більш ніж 2 100 точок продажу по всій Україні.
IMPRINTER Я про то как долго продержатся %. На той рекламке, что я выставлял дата 17,11. По одному дали по другому сняли. Один продукт положили на полку взялись за другой.
pavyak написав:IMPRINTER Я про то как долго продержатся %. На той рекламке, что я выставлял дата 17,11. По одному дали по другому сняли. Один продукт положили на полку взялись за другой.
ага - Тягнибока опустили так, что про него уже все и забыли