... но при всем при этом пинчук - это самый культурный олигарх (артценты, антиспиды и т.п.) и наиболее вхож на Западе - участвует в Фонде поддержки Демократической партии и Хиллари Клинтон ) т.е. ИМХО наименее рисковый олигарх с точки зрения рейдерства после Петруччо
... но при всем при этом пинчук - это самый культурный олигарх (артценты, антиспиды и т.п.) и наиболее вхож на Западе - участвует в Фонде поддержки Демократической партии и Хиллари Клинтон ) т.е. ИМХО наименее рисковый олигарх с точки зрения рейдерства после Петруччо
Додам, що зумів знайти адвокатів світового рівня. Які відмазали начебто тестя від одного замовлення. Втім практичне олігархознавство вимагає оцінювати ворогів об"єкта. А тут не усе гуд. Мати у ворогах такого земляка як пан Ігор Коломойський, намагаючись підвести його у далекому Лондоні під ВМП... Це небезризикова справа. На мою думку, хоч я взагалі такими банками не цікавлюсь для практичного використання
Так точно. Но не только и не столько прямой рынок сбыта, как драйвер (вверх или вниз) цен на пинчуковскую продукцию, а значит - прибыли и ликвидности дебиторов банка
По лаве то так (коли не враховувати статки пана Боголюбова). Але у Лондоні судді мають репутацію добре пролюстрованих. Пінчук же звинувачує пана Ігоря, зокрема, у мокрих справах. І програти такий позов у Лондоні не є очень хорошо. Про що може свідчити нещасний випадок із дуже непересічним магнатом. Звали того магната Борис Абрамович Березовський .
ну я бы все равно пинчука поставил бы на второе место после Петруччо по олигархическому риску )
Дозволю собі звернути Вашу увагу на вокс популі вгорі сторінки. Приват 19%, усі олігархи разом - 0. Але не буду втягуватися у цю дискусію про предмети із специфічним запахом. На мій погляд, чим мати справу з олігархобанками, безпечніше перевищувати ліміт ФГВФО у держбанках.