flyman написав:Якщо сім"ї з Кукуєва ви відмовляєте у 8000 грн. для проживання в Києві, то значить ви пронуєте людям поїхати в Кукуєво і жити з городів і збору дарів природи?
как буд то в этом есть что то необычное для нашей страны. я с бабушкой, когда мне 8-10 лет, ходил по утрам поливать на огороде помидоры. 5 км в одну сторону от квартиры до огорода пешком ходили с тяпками/лопатами погруженными в мою же старую детскую коляску. ЗЫ: место действия Харьков, середина 90-х.
flyman написав:Якщо сім"ї з Кукуєва ви відмовляєте у 8000 грн. для проживання в Києві, то значить ви пронуєте людям поїхати в Кукуєво і жити з городів і збору дарів природи?
как буд то в этом есть что то необычное для нашей страны. я с бабушкой, когда мне 8-10 лет, ходил по утрам поливать на огород помидоры. 5 км в одну сторону от квартиры до огорода пешком ходили с тяпками/лопатами погруженными в мою же старую детскую коляску.
Напишіть це крупним шрифтом - інакше "растішки-оптимішки" не прочитають)))
Як прочитають - будуть волати з своїх кришталевих небес, що це каторга і "знущання над дітьми"))) Приведу слова видатної людини, хірурга, академіка Миколи Амосова:
"Человек - прочное существо. Гораздо более прочное, чем многие думают!"
Востаннє редагувалось Frant в Чет 21 січ, 2016 16:31, всього редагувалось 1 раз.
Faceless написав:Питання було яке - як жити сім'ї в Києві на 8000 грн двома дітьми в орендній гостинці.
Ніяк. Тобто фізично вижити, мабуть можливо, але то не життя...
Можу написати про себе: сім'я, одна дитина, райцентр ,власний будинок. вилітає десь 8000 -10000 що місяця на поточні витрати, при чому вважаю, що живемо досить економно. Витрати на навчання-ліківання-ремонти-подорожі -то окрема стаття витрат... При чому у нас нормальна чоловіча стрижка коштує 30 грн, так само, як і 2 години танців у гуртку для доньки... Не думаю, що такі ціни є в Києві.
как буд то в этом есть что то необычное для нашей страны. я с бабушкой, когда мне 8-10 лет, ходил по утрам поливать на огороде помидоры. 5 км в одну сторону от квартиры до огорода пешком ходили с тяпками/лопатами погруженными в мою же старую детскую коляску. ЗЫ: место действия Харьков, середина 90-х.
до цін 90их наврядчи повернемся, а от ціни 2005 на КРЖН цілком реальні
Faceless написав:Питання було яке - як жити сім'ї в Києві на 8000 грн двома дітьми в орендній гостинці.
Можу написати про себе: сім'я, одна дитина, райцентр ,власний будинок. вилітає десь 8000 -10000 що місяця на поточні витрати, при чому вважаю, що живемо досить економно. Витрати на навчання-ліківання-ремонти-подорожі -то окрема стаття витрат... При чому у нас нормальна чоловіча стрижка коштує 30 грн, так само, як і 2 години танців у гуртку для доньки... Не думаю, що такі ціни є в Києві.
flyman написав:в Київі 1куе на особу, виходить не заможний
Жити достойно цілком можна, але для заможного рівня - замало
Я нікому ні в чому не відмовляю. З подібним доходом сім'я може жити у прикиївському Кукуєво (якщо робота у Києві) і не ґвалтувати свою психіку
Frant написав:В такому випадку вся історя людства - це "знущання над дітьми та дорослими")
belichenko_ написав:я с бабушкой, когда мне 8-10 лет, ходил по утрам поливать на огороде помидоры. 5 км в одну сторону от квартиры до огорода пешком ходили с тяпками/лопатами погруженными в мою же старую детскую коляску. ЗЫ: место действия Харьков, середина 90-х.
Ги. Пам'ятаю в тих само 90 у Харкові була популярна тема рити погреби у дворах багатоповерхівок. Ідеш -собі ,у дворі одні труби вентиляції та люки з замками з землі тирчать, і люди у фуфайках з землі вилазять з мішками картоплі. А з боку -розборки,хто у кого замок вирвав, і банку огірків приватизував