Snoopik написав:Квесторе_поверніться Надо Пулевлоб подсказать графу - если человек клиент Фидота - ему не то что субсидию, он должен оплатить коммуналку соседу)))
В заяву на субсидію вставити пунктик. Чи є Ви клієнтом Фідотича....ТакНі Якщо відповідь Так - субсидія не надається.
Квесторе_поверніться написав:Slasva, не читав і не чув?
А что, я чтото упустил и уже есть случаи не выплаты?
Если и будут, то уже заготовлен стандартный ответ :
Шановнхх ХХХХХХХ! Причиною відповідних невиплат була нестача готівкових коштів, що спостерігалося практично у кожному банку. Події, що відбувалися в той час у країні, спричини паніку серед населення - клієнти масово забирали депозити, знімали кошти в банкоматах. Банки фізично не встигали забезпечувати свої відділення та банкомати готівковими коштами. Спільними зусиллями банків та представників регулятора ситуація була стабілізована. Дякуємо за ваше терпіння! І приносимо вибачення за незручності. З повагою, ФІДОБАНК
Ладно, шутки шутками, а я смотрю у них кредиты тоже прилично сократились за 3-й квартал - мертвяков почистили? И напомните коллеги, когда за 4-й квартал должны засветить отчет? До 20 февраля, кажись.
Snoopik написав:Ладно, шутки шутками, а я смотрю у них кредиты тоже прилично сократились за 3-й квартал - мертвяков почистили? И напомните коллеги, когда за 4-й квартал должны засветить отчет? До 20 февраля, кажись.
До кінця січня. Але ....звітність Фідотича аналізувати.....протипоказано спокою клієнта.
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в П'ят 22 січ, 2016 21:30, всього редагувалось 1 раз.
добрий день підкажіть будь ласка я оформив на 8 родичів депозити 5 по 2000 тисячі 5по 5000 тисяч все було нормально но сьогодні має бути компенсація 23 числа прийшли тільки відсотки , ніколи такого не було постійно виплачували в той самий день навіть наперед якщо попадало на неділю чи свято , Дзвонив 593 кажуть в понеділок якщо не буди дзвоніть б так само знайомого сьогодні тільки відсотки може вже проблеми почались ???