|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 02 лют, 2016 22:36
В ВБРа вже покійного..... активи кращі ніж в багатьох банчиків....ще живих.  Все найкраще дітям....дитяті Оленсандру......і цьому слідував наш колишній Межигірський. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 22:37
Mutabor написав:Класс! Пропали все счёта в иб
Не все. ДП светится. Утром было аналогично.
-
cdj2
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 235 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 22:40
cdj2 написав:Mutabor написав:Класс! Пропали все счёта в иб
Не все. ДП светится. Утром было аналогично.
Тут видать выборочно  у меня ни суммы, ни выписок ни продуктов всех. Только два с копеечными остатками
-
Mutabor
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 22:49
Козак-характерник А що є цікавіше у валюті на депоринку? може поділитеся інфо? Буду вдячний
-
begemoto
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 22:50
Mutabor написав: Квесторе_поверніться написав:В ВБРа вже покійного..... активи кращі ніж в багатьох банчиків....ще живих. 
Я так понял младшенький хотел вернуть под своё крыло чужыми руками. Зря его разворовали, ну да то понятно. Лучше бы продали, дак нет же, опять с нашего кармана денег раздали и концы в воду.
Почему из нашего кармана? Там выплат с гулькин нос, основная масса это депо >200.
-
BigMan
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 22:50
Почитал статью на Лурке, это не Козак, а ньюби под такую характеристику подходит. 
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 23:06
begemoto написав:Козак-характерник А що є цікавіше у валюті на депоринку? може поділитеся інфо? Буду вдячний
А банк! Бразерів Суркісів контора, що працює під дахом дяді Бєні... Зараз там 12% брудними. АЛЕ! Є можливість поповнення (з нюансами) і капіталізації. Так що реально більше виходить. Я встиг там ще під 13% застовбитися і ойро від Михалича перекинув туди. А Михалич зовсім не цікавий: 1. % платить по базовій ставці, що є набагато меншою ніж задекларована, тому капіталізовуватися буде значно менша сума. 2. Є пастка. Компенсацію налоха Михалич платить після лонгації і де юре, щоб отримати гроші треба достроково розривати вклад. Як відомо при досрачці банка має право видати гривнею. Поки Михалич віддає все валютою, і не зловживає своїм правом. АЛЕ... А якщо забирати по строку, щоб отримати валютою... то отримаєте сльози, а не відсотки. Воно нам треба?
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 23:11
Козак-характерник написав: begemoto написав:Козак-характерник А що є цікавіше у валюті на депоринку? може поділитеся інфо? Буду вдячний
А банк! Бразерів Суркісів контора, що працює під дахом дяді Бєні... Зараз там 12% брудними. АЛЕ! Є можливість поповнення (з нюансами) і капіталізації. Так що реально більше виходить. Я встиг там ще під 13% застовбитися і ойро від Михалича перекинув туди. А Михалич зовсім не цікавий: 1. % платить по базовій ставці, що є набагато меншою ніж задекларована, тому капіталізовуватися буде значно менша сума. 2. Є пастка. Компенсацію налоха Михалич платить після лонгації і де юре, щоб отримати гроші треба достроково розривати вклад. Як відомо при досрачці банка має право видати гривнею. Поки Михалич віддає все валютою, і не зловживає своїм правом. АЛЕ... А якщо забирати по строку, щоб отримати вплютою... то отримаєте сльози, а не відсотки. Воно нам треба?
Все вірно....достроковий розрив валютних депо в Михалича може валюту перетворити в гривню. Тут ключове слово може....поки що Михалич своїм правом не користується.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лют, 2016 23:16
Квесторе_поверніться написав:Все вірно....достроковий розрив валютних депо в Михалича може валюту перетворити в гривню. Тут ключове слово може....поки що Михалич своїм правом не користується.
Ви готові довіритися Михаличу на чесне слово?  Я ні.... До Михалича тепер можна нести валюту тільки танцюючи і співаючи ор... ор... ор...ор... PLYAKA STYLE... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-