klug написав:То тепер можна буде ДП, ДН, вКлад день у день через термінал поповнити чи ні? А ще цікаво, чи можна буде поповнити за номером рахунку вКлад, для якого ще не активована картка (вже 4-й тиждень розпочався, як чекаю)...
ответы на ваши вопросы (боюсь вКлад идет как депозитная карта и регламент приравнивается к ДП, ДН).
klug написав:То тепер можна буде ДП, ДН, вКлад день у день через термінал поповнити чи ні? А ще цікаво, чи можна буде поповнити за номером рахунку вКлад, для якого ще не активована картка (вже 4-й тиждень розпочався, як чекаю)...
ответы на ваши вопросы (боюсь вКлад идет как депозитная карта и регламент приравнивается к ДП, ДН).
Я знайомий з цим документом, але: 1) він старіший за процитоване мною повідомлення, яке йому суперечить (принаймні у тому вигляді, у якому воно сформульовано); 2) у документів вказані конкретні продукти і немає жодного слова про те, що до них ще щось там прирівнюється. Метою мого повідомлення було, в черговий раз, привернення уваги Банку до протиріч у його документах і якомога швидшого усунення цих недоліків. Інакше ми почнемо вимагати від банку виконання регламентів у тому вигляді, як це описано зараз. А здогадки і припущення (ні ваші, ні мої) не мають жодної юридичної сили.