KIM30 написав:Хтось отримував їх по онлайн-заявці?
А их разве не тока в Эльдо оформляют/выдают?
не знаю! На сайті є можливість заповнити заявку, то я й заповнив тепер чекаю, що з цьго вийде
Первый раз дня 3-5 ждал звонка позвонили. Второй раз дней 7-8 - пошел в отделение и заказал там. Карта другая, но подход к онлайн заявкам, похоже, одинаковый.
KIM30 написав:таки погодили мені Ельдорадку, хоча тричі допитували по телефону. Навіть дали кредитний ліміт, який просив. Які там підводні камені при оформленні?
Viktor2812 написав:Можно зайти в отделение, узнать номер карты и активировать её по телефону, а карту ждать...
Та скільки її ще чекати? Є підозра, що десь по дорозі, картка з пін-конвертом "загубились" і слава Богу, що вона була не активована. З відділенням теж не щастить: 2 місяці не можу примусити касира навчитись поповнювати по номеру рахунку - кожного разу відсилає до менеджера. Нещодавно прийшов, кажу, що хочу зняти кошти з картки - йдіть до менеджера. Менеджер 15 хвилин тупив - ми з карткового рахунку видати не можемо - йдіть у касу. Довелося влаштувати їм очну ставку з касиром, щоб вони вирішили як мені видати гроші. Боюся, що такі "кадри" потім мені і з вКладу нічого не зможуть видати. Тому, поки сиджу на ДП (ДН у господарстві не маю).
На біса вони взагалі не дають працювати з рахунком від вКладу в ІБ? Я б і без тієї картки прожив, якби рахунок функціонував нормально.