Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Vitaka написав:Да-да И супермегабанк "Восток" на ступеньку выше Привата и на ЧЕТЫРЕ!!! ступеньки выше Укрэксимбанка, на ШЕСТЬ!!!! ступенек выше Альфы. Чудеса, аднака
Vitaka написав:Да-да И супермегабанк "Восток" на ступеньку выше Привата и на ЧЕТЫРЕ!!! ступеньки выше Укрэксимбанка, на ШЕСТЬ!!!! ступенек выше Альфы. Чудеса, аднака
Ага....цей Восток темна конячка....
...эт Сильпо, кажись
Совершенно верно. И банк в первой группе по классификации НБУ. А рейтинги - то таке...
PrivatBank написав:DjPavel, добрый день! Если вопрос актуальный, направьте, пожалуйста, детали перевода и скриншот ошибки на почту help@pb.ua, указав ссылку на отзыв и Ваши контактные данные. С уважением, Алина. ПриватБанк
Вопрос закрыт: в банке сообщили, что суммы более 1 тыс. долл. можно получать только через отделение. Спасибо.
Palych написав:Квесторе_поверніться Так, якщо тре буде виносити ЕУР через касу - 3я особа за нотар дорученням Якщо існує спосіб як вивести безготівково без комісу, то краще безготівково
Щодо грн, як безболісно вивести в інший банк (готівка та\або безготівково)?
Як безнал валюту без комісії виводити з Привата з рахунку фізика не знаю. А гривня - це платіж за реквізитами в Приват24 з карти для виплат...ціна пару гривень.
Гривня - це платіж за реквізитами в Приват24 з карти для виплат.. Це саме те про що каже cdj2 "..Для гривны СЭП..."? Приватбанк Так?
На скільки я розумію, грн процедура виходу наступна: 1. Розривається грн депо Стандарт 2. Гроші потрапляють на пенс картку для виплат або універсалку (без комісу) 3. Переказ в інший банк за реквізитами рахунку (коміс складає декілька грн) Все вірно? ЗІ Якшо чесно, я не знайшов як переказати гроші в інший банк та не сплатити 1% від суми переказу(( Де подивитись?
Щодо ойро, процедура виходу наступна: 1. Закінчується депо Стандарт 2. Впродовж 3х днів по закінченню потрібно відмінити лонгацію в п24 3. Перевести гроші на пр-вклад в п24 (без комісу) 4. Кожен день перекидати кубік на еур карту для виплат (без комісу) 5. Кожен день приходити в касу за кубіком (без комісу)
Все вірно?
Чи є якісь підводні течії? На що додатково звернути увагу?
Palych, СЕП і за реквізитами - синоніми. Депо слід розривати в П24 на КДВ. Якщо депо відкрито в відділенні в П24 не розривається...потрібно йти в відділення.
PrivatBank написав:Skalv, разрешите нам подробнее рассмотреть ситуацию. Сообщите, пожалуйста, на почту help@pb.ua или в ЛС детали визита в отделение (дата, время) и контактные данные клиента, указав ссылку на отзыв. С уважением, Алина. ПриватБанк
Данные по времени посещения отделения я Вам дал в ЛС Телефон Вам мой незачем. Напишите здесь в ветке, что предприняли для решения проблемы (если предприняли конечно)
Palych написав:Щодо ойро, процедура виходу наступна:1. Закінчується депо Стандарт 2. Впродовж 3х днів по закінченню потрібно відмінити лонгацію в п24 3. Перевести гроші на пр-вклад в п24 (без комісу)
З пунктом 2 поспішіть, бо інакше якщо сума більша кубіка, то всю суму не переведете на пр-вклад.
Palych написав:Щодо ойро, процедура виходу наступна:1. Закінчується депо Стандарт 2. Впродовж 3х днів по закінченню потрібно відмінити лонгацію в п24 3. Перевести гроші на пр-вклад в п24 (без комісу)
З пунктом 2 поспішіть, бо інакше якщо сума більша кубіка, то всю суму не переведете на пр-вклад.
а зачем переводить на "приват вклад"? там ведь вход 0.5%? после отмены перевести на КДВ