big539 написав:Рекомендую ПИБу дожить до 20-го марта, выплатить мне кешбек за январь и февраль и только потом склеивать ласты. Иначе будет проклят страшным проклятием.
Круть! Люблю я такий ажіотаж! Піддайте ще жару! Треба зробити позицію ПІБа у торгах із золотогоршочниками гнучкішою і податливішою!А то щось кум москалик лише пісні страви на стіл ставить! А я мясоєд, а не вегетаріанець!
Козак-характерник написав:Круть! Люблю я такий ажіотаж! Піддайте ще жару! Треба зробити позицію ПІБа у торгах із золотогоршочниками гнучкішою і податливішою!А то щось кум москалик лише пісні страви на стіл ставить! А я мясоєд, а не вегетаріанець!
Козак-характерник написав:Круть! Люблю я такий ажіотаж! Піддайте ще жару! Треба зробити позицію ПІБа у торгах із золотогоршочниками гнучкішою і податливішою!А то щось кум москалик лише пісні страви на стіл ставить! А я мясоєд, а не вегетаріанець!
Коршун
Банкстери знахабніли! Змовилися проти золотогоршочників: ставки знижують! А тут і міжбанк нам у поміч, і політична криза, і движняк на гілці! Йоу, Йоу! Піддайте жару! Кожен банкстер повинен золотогоршочника носити на руках і смачно пригощати! Так було і повинно бути: банкстер працює - золотогоршочник кайфує! І не дозволимо нікому змінити такий порядок! Кроль, скасовуй налох! Банкстери, піднімайте відсотки!
Тихон написав:Все признаки инфо-атаки.И сообщения "все пропало" вчера зарегистрированных на форумах,смс-ки,вбросы на всевозможных форумах,статьи в СМИ.А подтвержденных фактов нет и толком никто ничего не знает - слухи и сарафанное радио. Приват такое переживает каждые 3 мес. регулярно. Весь вопрос кто это запустил?Раньше все подобное шло из рфии.Ответ видимо надо искать в том,кому это выгодно. Но даже тем,кто способен здраво мыслить и отличать зерна от плевен,в данный момент следует быть начеку.
Сегодня в обед снимал в кассе > 10 к гривен без предзаказа с Доходного на текущие траты - без проблем, рядом дедушка получал евро по лимиту, тоже спокойно. Банкоматы стояли заряженные, очереди к ним не было.
Коршун
Банкстери знахабніли! Змовилися проти золотогоршочників: ставки знижують! А тут і міжбанк нам у поміч, і політична криза, і движняк на гілці! Йоу, Йоу! Піддайте жару! Кожен банкстер повинен золотогоршочника носити на руках і смачно пригощати! Так було і повинно бути: банкстер працює - золотогоршочник кайфує! І не дозволимо нікому змінити такий порядок! Кроль, скасовуй налох! Банкстери, піднімайте відсотки!
Треба партію і в парламент - потрібні закони приймати. Кредитників-боржників в рабство, депозитникам відсотки, титули і маєтки. На прапорі партії золотогоршочників Буратіно, який несе 5 сольдо на Поле Чудес. І пам'ятники Буратіно замість леніна в кожному селі.