Укргазбанк (2009 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 585586587588589 ... 1075>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укргазбанк (2009 - 2021) 3 5 703
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
186
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
104
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
105
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
18%
130
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
25%
178
Всього голосів : 703
Повідомлення Додано: Нед 13 бер, 2016 15:10

Re: Укргазбанк

Stringer написав:когда я прихожу на сто поменять масло, мне его всегда меняют на новое... куда они девают старое? мне даже в голову такая мысль никогда не приходила

Немного не в тему, т.к. масло изначально задумано как одноразовое, а вот купюры многоразовые. Банк их обязан обменять на новые, впрочем валюты это не касается, да только это стоит денег и никому не выгодно: проще их продать страждущим купить валюту во время кризиса.
Да и масло после перегонки и фильтрации можно отлично использовать по второму кругу.
Востаннє редагувалось Watcher в Нед 13 бер, 2016 15:23, всього редагувалось 2 разів.
Watcher

Подякував: 219 раз.
Подякували: 485 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 бер, 2016 15:18

Watcher написав:
  Stringer написав:когда я прихожу на сто поменять масло, мне его всегда меняют на новое... куда они девают старое? мне даже в голову такая мысль никогда не приходила

Немного не в тему, т.к. масло изначально задумано как одноразовое, а вот купюры многоразовые. Банк их обьязан обменять на новые, вот только это стоит денег и никому не выгодно: проще их продать страждущим купить валюту во время кризиса.
Впрочем, масло после перегонки и фильтрации можно отлично использовать по второму кругу.

ну мы же понимаем о чем говорим ;-) я могу привести в пример десятки банков где принимаются "тертые", а выдаются нормальные купюры... причём тут - "куда их деть кассиру"?
и кстати о впрочем ;-) из старых резанных и прессованных долларов получаются симпатичные сувениры - брикеты в миллион долларов
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 13 бер, 2016 15:24

Stringer

по моему опыту - больше всех придирается Альфа .. меньше всех - примат.
правда я прошу всегда если мне начинают парить моцки - дать мне письменный отказ принять купюру с указанием ее номера и ссылкой на постанову НБУ в которой четко прописаны критерии платеждеспособности банкнот вплоть до размеров надрывов и диаметров дырочек ... согдасно какого п. Постановы банк считает, что эта купюра ветхая.
после этого обычно молча принимают ворча - мол - у меня же другой клиент ее не возьмет ...
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Нед 13 бер, 2016 15:27

Re: Укргазбанк

IMPRINTER написав:по моему опыту - больше всех придирается Альфа

Так и есть, в прошлом году Альфа отказался принять у меня две сотки по причине их якобы светящихся пятен в ультрафиолете. Буквально было сказано, что купюры меченые (КЕМ и ДЛЯ ЧЕГО)??? Пришлось поменять на аналогичные. Сдал в Привате без вопросов.
Watcher

Подякував: 219 раз.
Подякували: 485 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 бер, 2016 15:32

Додаток 2
до Інструкції про порядок організації
та здійснення валютно-обмінних
операцій на території України
(пункт 10 розділу II)

ОЗНАКИ
платіжності та зношення банкнот іноземної валюти, які приймаються уповноваженими банками, уповноваженими фінансовими установами, національним оператором поштового зв’язку, пунктами обміну іноземної валюти на території України

Банкноти іноземної валюти визнаються платіжними в разі повної відповідності встановленим банком-емітентом зразкам, якщо вони зберегли ознаки платіжності, а саме: найменування банку-емітента, номер і серію, номінал цифрами та словами, основні зображення лицьового та зворотного боків, елементи захисту - водяний знак, магнітні мітки, захисні стрічку і волокна, мікро- та макротексти, голограму, у тому числі банкноти із незначними ознаками зношення:

із потертостями та із загальними забрудненнями (уключаючи забруднення, що спричиняють локальну люмінесценцію паперу в ультрафіолетових променях);

із невеликими масними та іншими плямами, написами, відбитками штампів (за винятком штампів, які свідчать про те, що банкнота є неплатіжною), що перекривають одну з ознак платіжності не більше ніж на 20%;

надірвані і заклеєні в будь-який спосіб, якщо кожний із надривів не перевищує однієї четвертої частини ширини банкноти та місце склеювання не заважає визначити ознаки платіжності;

з проколами та отворами діаметром до 0,5 мм.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Нед 13 бер, 2016 16:25

Ну т.е. вы спокойно получаете в кассе купюры з переіменованними ознаками...
  IMPRINTER написав:
ОЗНАКИ
платіжності та зношення банкнот іноземної валюти, які приймаються уповноваженими банками, уповноваженими фінансовими установами, національним оператором поштового зв’язку, пунктами обміну іноземної валюти на території України

Банкноти іноземної валюти визнаються платіжними в разі повної відповідності встановленим банком-емітентом зразкам, якщо вони зберегли ознаки платіжності, а саме: найменування банку-емітента, номер і серію, номінал цифрами та словами, основні зображення лицьового та зворотного боків, елементи захисту - водяний знак, магнітні мітки, захисні стрічку і волокна, мікро- та макротексти, голограму, у тому числі банкноти із незначними ознаками зношення:

із потертостями та із загальними забрудненнями (уключаючи забруднення, що спричиняють локальну люмінесценцію паперу в ультрафіолетових променях);

із невеликими масними та іншими плямами, написами, відбитками штампів (за винятком штампів, які свідчать про те, що банкнота є неплатіжною), що перекривають одну з ознак платіжності не більше ніж на 20%;

надірвані і заклеєні в будь-який спосіб, якщо кожний із надривів не перевищує однієї четвертої частини ширини банкноти та місце склеювання не заважає визначити ознаки платіжності;

з проколами та отворами діаметром до 0,5 мм.
Bet Fighter

Подякував: 208 раз.
Подякували: 134 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 бер, 2016 00:50

IMPRINTER написав:Stringer

по моему опыту - больше всех придирается Альфа .. меньше всех - примат.
правда я прошу всегда если мне начинают парить моцки - дать мне письменный отказ принять купюру с указанием ее номера и ссылкой на постанову НБУ в которой четко прописаны критерии платеждеспособности банкнот вплоть до размеров надрывов и диаметров дырочек ... согдасно какого п. Постановы банк считает, что эта купюра ветхая.
после этого обычно молча принимают ворча - мол - у меня же другой клиент ее не возьмет ...

Не знаю, що там Алла, але коли я в Ощаді відкривав депо, то у мене всі купюри дуже ретельно перебирали і навіть при наявності чіткої лінії перегину чи потертості не приймали ... такого ідеотизму я ніде не бачив :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 бер, 2016 00:53

Скупердяй

в письменной форме отказ просили? ... я кассиршам этим быстро политику партии объясняю
я денег не печатаю ... наркотиками не торгую .. все деньги что я приношу были получены в других банках - хай принимает
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Пон 14 бер, 2016 01:08

IMPRINTER написав:Скупердяй

в письменной форме отказ просили? ... я кассиршам этим быстро политику партии объясняю
я денег не печатаю ... наркотиками не торгую .. все деньги что я приношу были получены в других банках - хай принимает

Ну це ж Ощад там з кимось розбиратись марна справа :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 бер, 2016 07:11

Скупердяй написав:
  IMPRINTER написав:Скупердяй

Ну це ж Ощад там з кимось розбиратись марна справа :mrgreen:
ошибаетесь. Далее,указываете что вообще ничего не будите размещать и обращаетесь к начальнику отделения . у него в кабинете пишете претензию на работника и вам ваши купюры до внесения на кассу заменят на правильные , естественно при их наличии ( отделения из новых ) . конечно с вкладом до 1000 у.е. могут и ничего не делать , но в таком случае , надо искать другое отделение . в ощаде кадры в отделениях разные и по-разному держатся за место .
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 585586587588589 ... 1075>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість