Козак-характерник написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ Михалич! Ти ще живий? Чи Пляка тебе заживодьорив остаточно? Якщо ти ще живий, то прошу тебе дуже... Треба преміювати файну дівчину з львівського відділення на Городоцькій. Сьогодні взнав нарешті хто мене обслуговує гарно. Записуй в свою домову книгу: Богуш Світлана Володимирівна. Високопрофесійний робітник, завжди ввічлива, доброзичлива, грамотно консультує. Розуміє козака з перших слів. Дуже прошу!
П.С. Михалич! І порви нарешті вражі кайдани, що тебе Пляка опутав! Стань нарешті вільним, гарним, диким ведмедем! Хазяїном лісу! А Пляку підвісь на гілляку!
Доброго ранку, Козаче-характернику! Дякуємо за позитивний відгук про роботу співробітниці Львівського відділення, ми передали Ваші слова подяки керівнику пані Світлани. З повагою, Банк Михайлівський.
GXL Как говорила моя учительница: "Смотрю в книгу и вижу фигу" Открываю вашу ссылку, 8-ой сверху вКлад.
Прошу прощения. После сообщения Квесторе сделал ctrl+F5. Действительно пропал вклад. Убрали 10 минут назад. Сам узнал об этой новости 15 минут назад и заходил по ссылке (вклад был)
Востаннє редагувалось malser в Вів 15 бер, 2016 11:22, всього редагувалось 2 разів.
Неужели Пляка подменил файл в пользу клиентов? Клянусь, вчера по ссылке в файле была инфо что ставка будет 27,3*% по вКладу грязными. Я думаю, не только я вчера видел. Походу с Плякой вообще надо скринить всё, или делать запись с экрана. Хотя, сейчас может подменят обратно. Следите
Неужели Пляка подменил файл в пользу клиентов? Клянусь, вчера по ссылке в файле была инфо что ставка будет 27,3*% по вКладу грязными. Я думаю, не только я вчера видел. Походу с Плякой вообще надо скринить всё, или делать запись с экрана. Хотя, сейчас может подменят обратно. Следите
Та я верю. Просто только сегодня увидел информацию, загрузил и удивился. Запасаемся попкорном...