|
ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 16 бер, 2016 00:15
Козак-характерник написав: Ferlakur написав: Козак-характерник написав:Всі напали на пані Юлю... а мені її шкода, бо вона прийняла удар народного гніву на себе! Але гнів справедливий.
Робота в неї така. Цікаво, наскільки було б вам її шкода, якби вона не мала гарненької мордочки і носила хвамілію типу Пляка .(тільки не заводьте свою шарманку про харчевню і міхалича).
Людина живе і розумом і почуттями. Я завжди субєктивний в оцінках... за гарне личенько прощаю! Ну а якщо мегера якась... чи хлоп Пляка.. то там ми бум топтатися по головах! Проти пані Юлі хвилю гнати не можу... рука не підіймається! Такий душевний стан.
Ну так гарненька мордочка у Лесі на двухсоточках, які ФІДОт підло забрав у поважного панства ... Томя чи Кіндряка чи Пляка ... обох треба на гіляку 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 09:01
rufius написав:Я тоже уверен, что Юля здесь не при чём. Фидот просто маху дал, типа с кем не бывает.
Лишь бы ошибочку не забыл исправить вернув украденное.
-
cdj2
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 235 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 09:13
cdj2 написав:rufius написав:Я тоже уверен, что Юля здесь не при чём. Фидот просто маху дал, типа с кем не бывает.
Не украденное, а снятое без предварительного информирования об изменении тарифов.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 09:20
rufius написав: cdj2 написав:rufius написав:Я тоже уверен, что Юля здесь не при чём. Фидот просто маху дал, типа с кем не бывает.
Не украденное, а снятое без предварительного информирования об изменении тарифов.
ну по-суті це одне і теж ... просто вкрали офіційно і начебто законно 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 09:36
Скупердяй але погодтеся, що "вкрасти офiцiйно" це є нонсенс. 
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 09:37
rufius написав:Я тоже уверен, что Юля здесь не при чём. Фидот просто маху дал, типа с кем не бывает.
У каждого "маха" есть фамилия, имя и отчество. Юлия Киндра - керівник напрямку зв'язків з громадськістю ФІДОБАНКу. Не является ли одним из направлений связей с общественностью своевременное уведомление этой самой общественности об изменении тарифов?
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 09:45
Ferlakur написав: rufius написав:Я тоже уверен, что Юля здесь не при чём. Фидот просто маху дал, типа с кем не бывает.
У каждого "маха" есть фамилия, имя и отчество. Юлия Киндра - керівник напрямку зв'язків з громадськістю ФІДОБАНКу. Не является ли одним из направлений связей с общественностью своевременное уведомление этой самой общественности об изменении тарифов?
Является, и спрашивать с неё нужно очень строго при одном условии - что Юля Кiндра была проинформирована о таком изменении.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 09:45
Шановні. Давно не заходив на цю гілку. Підкажіть про що мова з тарифами, де "покращення"?
-
vak
-
-
- Подякував: 180 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 09:49
rufius написав: Ferlakur написав: rufius написав:Я тоже уверен, что Юля здесь не при чём. Фидот просто маху дал, типа с кем не бывает.
Является, и спрашивать с неё нужно очень строго при одном условии - что Юля Кiндра была проинформирована о таком изменении.
Это уж пусть они у себя внутри разбираются, кто кого не проинформировал.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 09:58
vak написав:Шановні. Давно не заходив на цю гілку. Підкажіть про що мова з тарифами, де "покращення"?
Пополнение ПФ+ ЧЕРЕЗ IBOX теперь с комиссией. rufius написав: Ferlakur написав: rufius написав:Я тоже уверен, что Юля здесь не при чём. Фидот просто маху дал, типа с кем не бывает.
Ferlakur написав:Это уж пусть они у себя внутри разбираются, кто кого не проинформировал.
Согласен. До выяснения обстоятельств Юлю не трогаем?
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-