Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Obval_Defoltovich написав:Куда выносить? Ставки нормальные, и будут падать ещё! Надо начинать зарабатывать деньги и надежно сохранять заработанное. А высокие ставки не способствуют кредитованию экономики и приводят к периодическим обвалам гривны. И, соответственно, потере части заработанных денег. Высокие ставки == высокий риск. Можете попробовать вынести в ПИБ или Платинум. Потом долго будете ходить свои деньги по крохам клянчить. И гривна за это время еще немного обвалится. Решать Вам...
Выше привел пример по сравнению ставок. Раньше бегемот всегда давал лучше.
klug написав:Наблюдатель2 Невже така популярна послуга, що на ній можна добре наварити?
Забув карту й прийшов відновив БЕЗКОШТОВНО за пару хвилин. З цього приводу Приват на висоті, а от в ДКБО його жахи понаписувані https://privatbank.ua/ua/terms/
Я запитання задав з метою того, що зрозуміти, для чого вони цю комісію вводять. Мені це не дуже схоже на популярну послугу і не схоже на послугу зі значною собівартістю. Навіщо зайвий раз дратувати клієнтів новою комісією? А щодо ДКБО, то Прихват і сам до нього дуже вільно ставиться. Типовий діалог з підтримкою Прихвата: -Чому була списана комісія? -Згідно тарифів. -Де можна з ними ознайомитись? -На сайті. -На сайті така комісія не згадується. -Інформація на сайті застаріла.
Нет доступа в корзину платежей В корзине 2 платежа, но при попытке в нее зайти пишет Ваша корзина пуста Пробовал на разных компьютерах, в разных браузерах, чистил как говорили В корзине 2 платежа, но при попытке зайти - пишет Ваша корзина пуста Один платеж сделан в П24 Приватбанка, 2-й В П24 А-банка
Інкогніто написав:Нет доступа в корзину платежей В корзине 2 платежа, но при попытке в нее зайти пишет Ваша корзина пуста Пробовал на разных компьютерах, в разных браузерах, чистил как говорили В корзине 2 платежа, но при попытке зайти - пишет Ваша корзина пуста Один платеж сделан в П24 Приватбанка, 2-й В П24 А-банка
Інкогніто, севис работает в обычном режиме. Для детального рассмотрения вопроса, направьте, пожалуйста, на почту help@pb.ua скриншот ошибки и логин для входа в Приват24. С уважением, Алина. ПриватБанк
Obval_Defoltovich написав:Надо начинать зарабатывать деньги и надежно сохранять заработанное, а не жить на %%. А высокие ставки не способствуют кредитованию экономики и приводят к периодическим обвалам гривны.
Інкогніто написав:Реально никакой лояльности к банку нет, только вынужденное соглашение с его ну очень плохим отношением к клиентам. Думаю, это нереально исправить.
PrivatBank Доброго дня. Чекаю відповідь на звернення № 9543475 із 19 лютого, від якого понад 5 разів ПриватБанк переносив "очікування відповіді". Станом на зараз, 17 березня, відповіді у формі повідомлення я не одержав. Нагадую, що у вас залишився час до 21 березня. Якщо відповіді не буде, я подам звернення щодо звільнення ваших співробітників через відсутність виконання дій за моїм зверненням.
Востаннє редагувалось ALEXANDR_DNEPR в Чет 17 бер, 2016 16:53, всього редагувалось 1 раз.
ALEXANDR_DNEPR написав:PrivatBank Доброго дня. Чекаю відповідь на звернення № 9543475 із 19 лютого, з якого понад 5 разів ПриватБанк переносив "очікування відповіді". Станом на зараз, 17 березня, відповіді у формі повідомлення я не одержав. Нагадую, що у вас залишився час до 21 березня. Якщо відповіді не буде, я подам звернення щодо звільнення ваших співробітників через відсутність виконання дій за моїм зверненням.
ALEXANDR_DNEPR, орієнтовний термін усунення труднощів 18.03.2016 р. Про вирішення питання ми Вас додатково проінформуємо. З повагою, Аліна. ПриватБанк