Укрсоцбанк Альфа-Групп Банкрот

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 615616617618619 ... 924>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укрсоцбанк Альфа-Групп Банкрот 2.8 5 611
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
158
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
20%
122
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
19%
119
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
22%
132
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
13%
80
Всього голосів : 611
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2016 22:22

Re: Укрсоцбанк UniCredit

Win32 написав:
  sens написав:для самого популярного Хрюши - все плохо :cry:

Ошибаетесь, самая популярная глобально - Win 7.
Зображення

Пруф: https://www.netmarketshare.com/operatin ... pcustomd=0

А работать с банком используя уже несколько лет неподдерживаемую ось это очень альтернативно одаренным нужно быть. Проще сразу на ex.ua свою ЭЦП выгрузить и пароль указать в комментариях :lol:

Не могу не согласиться.
maxim2014

Подякував: 161 раз.
Подякували: 131 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2016 22:28

maxim2014 значит продолжайте спокойно пользоваться , как и раньше пользовались

планшет на андроиде , прекрасно работает , ему главное быстрый инет канал и хороший пинг

P/S/ когда следующий раз посетите отделение банка , обратите на ОС сотрудников банка :P
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2016 10:33

sens написав:maxim2014 значит продолжайте спокойно пользоваться , как и раньше пользовались

планшет на андроиде , прекрасно работает , ему главное быстрый инет канал и хороший пинг

P/S/ когда следующий раз посетите отделение банка , обратите на ОС сотрудников банка :P

7-ки давно, уже годиков 2-3 в моем отделении
KiloTrotiLa

Подякував: 6 раз.
Подякували: 43 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2016 12:55

Re: Укрсоцбанк UniCredit

я имел ввиду отделение где обслуживаюсь. Ноутов вообще никогда не видел у них.
KiloTrotiLa

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2016 12:58

KiloTrotiLa написав:я имел ввиду отделение где обслуживаюсь. Ноутов вообще никогда не видел у них.

у меня в нескольких открыты счета
также не наблюдал на местах ноутов , но видел ХР
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2016 23:21

хитрощі Укрсоцбанк UniCredit

Укрсоцбанк UniCredit почав списувати комісію за підключення послуг смс-банкінгу по паливній картці (коли оформляла дану картку усно відмовилась від даної послуги і не залишала номер мобільного, бо достатньо інтернет-банкінгу). Підключили без відома клієнта посилаючись на зміни тарифів по картці.
Найцікавіше що гроші списали, а послуги не надавали. Ненадання послуг мотивують тим, що не можуть їх надати оскільки у них відсутній номер мого мобільного.
Наскільки правомірне списання комісії у даному випадку? Справа не у сумі, а у способах роботи-відношення з клієнтами Укрсоцбанк UniCredit.
grape

Подякував: 110 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2016 01:33

grape написав:Укрсоцбанк UniCredit почав списувати комісію за підключення послуг смс-банкінгу по паливній картці (коли оформляла дану картку усно відмовилась від даної послуги і не залишала номер мобільного, бо достатньо інтернет-банкінгу). Підключили без відома клієнта посилаючись на зміни тарифів по картці.
Найцікавіше що гроші списали, а послуги не надавали. Ненадання послуг мотивують тим, що не можуть їх надати оскільки у них відсутній номер мого мобільного.
Наскільки правомірне списання комісії у даному випадку? Справа не у сумі, а у способах роботи-відношення з клієнтами Укрсоцбанк UniCredit.

Ну якщо було устне відмовлення то щось комусь довести буде важко ... тому ідіть і письмово відмовляйтесь :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2016 10:06

grape написав:Укрсоцбанк UniCredit почав списувати комісію за підключення послуг смс-банкінгу по паливній картці (коли оформляла дану картку усно відмовилась від даної послуги і не залишала номер мобільного, бо достатньо інтернет-банкінгу). Підключили без відома клієнта посилаючись на зміни тарифів по картці.

На скільки знаю, смс у них підключити без № тел в принципі неможливо. Так що дивіться по виписці чи це дійсно комісія була за СМС + якщо у Вас є ІБ, то, скоріше за все Ви все жнадавали мобільний. Також є нюанс у них в договорах. Там при підписанні є пункт в якому можна проставити галоску, а саме "відмова від надання послуги СМС банкінг"
KiloTrotiLa

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2016 11:59

Скупердяй написав:

Ну якщо було устне відмовлення то щось комусь довести буде важко ... тому ідіть і письмово відмовляйтесь :mrgreen:

Ах, Скупердяй, ваші би слова та... По нових умовах-тарифах це послуга обов'язкова і відмовитись, тобто відключити її, неможливо.
grape

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2016 12:12

KiloTrotiLa написав:

На скільки знаю, смс у них підключити без № тел в принципі неможливо. Так що дивіться по виписці чи це дійсно комісія була за СМС + якщо у Вас є ІБ, то, скоріше за все Ви все жнадавали мобільний. Також є нюанс у них в договорах. Там при підписанні є пункт в якому можна проставити галоску, а саме "відмова від надання послуги СМС банкінг"

Коли оформляла її в умовах пакету не було обов'язкового підключення смс-банкінгу. Тому № мобільного не надавали. ІБ є. Гаряча лінія банку підтвердила що № мого мобільного у них нема і тому смс мені не приходять, але комісію з мене за "підключення" знімають (це зараз чітко видно у ІБ "Абонплата за надання послуг SMS-банкінгу").
Згіно нових умов-тарифів поставити галочку "відмова від надання послуги СМС банкінг" неможливо. Ця платна послуга тепер обов'язкова для всіх, незалежно від того потрібна чи не потрібна вона тобі.
Об'єктивно напрошується висновок що такі дії Укрсоцбанк UniCredit (нав'язування обов'язкових платних послуг які неможливо відключити, списування комісії за послуги які де-факто не надавалися) дуже подібні на дрібне шахрайство((
grape

Профіль

#<1 ... 615616617618619 ... 924>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор