grape написав:Треба подумати які подібні картки є у інших банках також. А щось, крім гарячої лінії, виясняти - писати то дійсно витрачати свій час. Мені не сподобалась нав'язана обов'язковість цієї послуги (ІБ нормальна альтернатива).
Да сколько ж можно из пустого в порожнее переливать? -- Не нравится услуга, но альтернатив нет -- сидите тут. Не нравится услуга, но есть куда уйти -- смысл на форуме плакаться?
Об этом "Обозревателю" сообщил один из клиентов банка. "C 22 марта у меня заблокирована карта по зарплатному проекту. На ней более 7 283 гривен 53 копейки
grape написав:Укрсоцбанк UniCredit почав списувати комісію за підключення послуг смс-банкінгу по паливній картці (коли оформляла дану картку усно відмовилась від даної послуги і не залишала номер мобільного, бо достатньо інтернет-банкінгу). Підключили без відома клієнта посилаючись на зміни тарифів по картці. ... Наскільки правомірне списання комісії у даному випадку? Справа не у сумі, а у способах роботи-відношення з клієнтами Укрсоцбанк UniCredit.
Мені так ввели комісію за безкоштовний СМС банкінг на валютному депозиту-картці влітку 2015 року. Ще й загнали цим картку в овердрафт Дзвінок не дав нічого, сказали писати листа з претензією. Відповідь на протязі місяця. Це була остання крапля. Плюнув і вивів кошти з цього банку в нуль, хоча був клієнтом з 2005 року (10 років, ого).
grape Доречі, як виявилось, СМС банкінг по картці можна відключити, навіть "невідключаємий". Мені менеджер запропонувала написати заяву в довільній формі. Я написав при ній і десь через тиждень відключили. Але з банку забрав гроші все одно. Не люблю наглість.
Win32 написав:grape Доречі, як виявилось, СМС банкінг по картці можна відключити, навіть "невідключаємий". Мені менеджер запропонувала написати заяву в довільній формі. Я написав при ній і десь через тиждень відключили. Але з банку забрав гроші все одно. Не люблю наглість.
Це не наглість - це крохоборство ... клієнта заганяти в мінус через нишком підключення непотрібних послуг Єдина надія на Аллу, що вона тут наведе порядок і клієнтоорієнтованість