flyman написав:до речі, про інд. опалення. теще сказала, що наявність опалення на даний момент для 2к або 3к квартири дає їй ринкову ціну +10куе в порівнянні до тих, що мають централізоване. вангую ОШ і ЯЗ для совкошлака із централізованим опаленням думаю, що це одна з причин (крім ціни м2), чому новобудови з інд. опаленням в Бучі Ірпені рулять.
не правда, буржуйка стоит 1-2 тыщи) вот и будет индивидуальное отопление
2 тищ. ойро лише установка його, а ти спробуй дозвіл зараз отримати на установку інд. опалення.
если 10куе платят токо за котел - продавай. ЦО всегда дешевле. отрегулируется и в Украине
speedsx написав:Шо все в Квартет уперлись? Как по мне, малопригодные для комфортной жизни дома. Качество будет среднее, в стиле СГ. Разве до известной ИТ-конторы пешком можно дойти.
качество может и среднее, но сранение идет с соседним БПС..... И тут квартет рвет бпс с залой за 108 куе в хлам
так от, зігдно макроданих по ВВП на душу населення, в нас ціни на нерухомість мають фундаментально обгрунтований рівень цін 1998-2001 р, помножені на 2,5
flyman написав:так от, зігдно макроданих по ВВП на душу населення, в нас ціни на нерухомість мають фундаментально обгрунтований рівень цін 1998-2001 р, помножені на 2,5
Нас не цікавить обгрунтований рівень цін 1998-2001 р в Щуцині...
Востаннє редагувалось Первый в П'ят 01 кві, 2016 17:08, всього редагувалось 1 раз.
baraka написав:1) а можно ссыль на этот сайт ? 2) 30 лямов чего ? 3) клиент сначала купил, а потом сделал due-diligence ?
что-то не верится. 1-е апреля ?
1. окей, могу только включить аналитические способности и погуглить. Учитывая город разработки, стэк технологий и портфолио ребят из той фирмы. Вероятно это была следующая сделка: http://techcrunch.com/2012/10/31/zillow ... -buyfolio/ С годом чуть чуть промазал, время быстро летит... 2) 30 лямов чего то, я не переспрашивал тогда это казалось очевидным... 3) Как что кто и кому продавал... этож такие хитрые вопросы в которые людей со стороны не посвещают... "Просто продали realestate сайд проджект за 30 лямов" а дальше - уже додумываешь сам, как и в истории про девочку что продала проджект за 100м...
Первый написав:если 10куе платят токо за котел - продавай. ЦО всегда дешевле. отрегулируется и в Украине
не за котьол, а квартиру із законно установленим інд. опаленням і відрізаним централізованим. інфа від тещі, за що купив інфу, за те і продаю. цікаво, чи хто спостерігав таку залежність ціни квартири від наявності інд. опалення в совко шлаку. квартирко не моя, я лише зробив інвестицію в інд. опалення блзько 5ти років тому. думаю, що окупилося за цей час.
flyman написав:так от, зігдно макроданих по ВВП на душу населення, в нас ціни на нерухомість мають фундаментально обгрунтований рівень цін 1998-2001 р, помножені на 2,5
Нас не цікавить обгрунтований рівень цін 1998-2001 р в Щуцині...
flyman написав:тих хоть дивився перед тим щоб звиздіти: https://drive.google.com/file/d/0B9PyEf ... ef=2&pli=1 те тобі щуцин привидівся? розуй очі. блін, "Я нє чітал, но асуждаю" учотка Первий як завжди генерит флуд не вникаючи в тему
хз. прочитав що твоя учетка уже пмж в цуцині. Також твоя учотка не голосувала за зп - тому що вона не в нас... тому й подумалося, що у випадку Вашої учотки в нас, означає в цуцині...
flyman написав:тих хоть дивився перед тим щоб звиздіти: https://drive.google.com/file/d/0B9PyEf ... ef=2&pli=1 те тобі щуцин привидівся? розуй очі. блін, "Я нє чітал, но асуждаю" учотка Первий як завжди генерит флуд не вникаючи в тему
хз. прочитав що твоя учетка уже пмж в цуцині. Також твоя учотка не голосувала за зп - тому що вона не в нас... тому й подумалося, що у випадку Вашої учотки в нас, означає в цуцині...
опа у нас, то це зрозуміло, що в Україні, а не в Польщі К.О. негодує. із слайдіків ВВП корелює із з\пл, ВВП $4000 на душу, середня з\пл $400, якщо ВВП $2000 середня з\пл $200, економіка України на 96% залежить від світових цін на сировину девал гривні провокує спад ВВП!!!!! ми в одній сировинній лодці із Рашкою, тобто і нам їм одночасно туйово, тому нема чого радіти, коли там кабздик, тут не ліпше сировинні ринки на "широкому дні" довжиною 5..10 років (опа на довго) зато потенціал сидіння в опі високий - якщо добре перднути, то можна добре відштовнутися від дна! але погана демографія, добрий ривок зробити, щоб Україна стала "впєрдє" не вийде
і саме інтєрєсне "Бєдниє імєют много долгов і прєдпочітают покупать нєдвіжімость" ето в меморіс. "Бєдниє імєют много долгов і прєдпочітают покупать нєдвіжімость", КАРЛ!!!!
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 01 кві, 2016 17:33, всього редагувалось 1 раз.
теплотехник в 2013м после покупки бпс"с залой" надрачивалвал на Квартет...типа куплю там для жизни а бпс под аренду пойдет...кстати еще и ходил в автосалоалоны Октавию1.6Т поглаживал...возомнил себя средним классом