Жека79 написав:Зато ,, зала,, 40 12 для спальни нормуль. Можна конечно чуть побольше но по мне лучше такая 10+12+12+40, чем 3 комнаты по 15
и кухня 8:-)
Ну не знаю... Мне кажется, что площадь трех жилых комнат(38 кв.м.), меньше, чем кухни-студии(39 кв.м) это как минимум странно и неправильно. В такие маленькие спальни даже мебель нормальную не поставишь-будет "теснотища"
andrewustravel написав:Флай, Вы очень удивитесь, когда на подписании Вашего договора купли продажи, увидите\выясниться, что описание Вашей прелести будет выглядеть примерно так: "... 1/35(условно) доли нежилого помещения такого то, такого то..."?
навряд чи, так як було через юр. особу, яка такого добра набудувала цілих кілька кварталів, і я не чув відгуків, що там "дольова участь", це фішка для ірпінських фізосіб, які будують в себе на городі об"єкти нерухомсті.
Я не про все, я про Ваше - "нежилое". С Вас рассказ, по факту оформления?
свідоцтво лежить в ОП, тре телепортуватися і забрати (ключі теж), заодно заплатити за оформлення 1200 грн + біля 2000 грн за 0,4 м2, які доміряло БТІ, як то зроблю, то відзвітуюся, слідкуйте за форумом. Якщо цікаво, можете набрати "Буча-Квартал, цоколь" в гуглі і подивитися, що люди пишуть про форму власності, яка там 1/35 (дольова) чи власність повна на об"єкт нежитлового призначення площею 33м2+
Жека79 написав:Зато ,, зала,, 40 12 для спальни нормуль. Можна конечно чуть побольше но по мне лучше такая 10+12+12+40, чем 3 комнаты по 15
и кухня 8:-)
Ну не знаю... Мне кажется, что площадь трех жилых комнат(38 кв.м.), меньше, чем кухни-студии(39 кв.м) это как минимум странно и неправильно. В такие маленькие спальни даже мебель нормальную не поставишь-будет "теснотища"
Так ведь ОШ и ЯЗ, экспорт сыра упал, не до жиру комнаты по 15квадратов брать. Кровать поместится, и хватит.
дойшов до оплата 17 грн + 3 грн комісія, це означає, що щось знайдено на мене?
Да.
я ввів Буча, вул. Шевченка, теж пропонує відслюнявити бабла 17+3 грн. думаю, що щось не так. або воно видасть про мене всі об"єкти які записані на мені, навіть аж в Житомирьскій обл.
Неправильно вопрос задал, т.к. у любой марки есть младшие модели, которые к премиум сегменту не относятся. Вот если очертить круг седанов популярных в Украине с ценой выше сотни : BMW 7, Audi A8, Jaguar XJ, Mercedes S, Lexus LS. Что лучшее, а что худшее в плане ломучести, в каком порядке их можно расположить возрастанию ломучести ?
Востаннє редагувалось vladimir07 в Пон 04 кві, 2016 17:27, всього редагувалось 3 разів.