|
Ощадбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 11 кві, 2016 21:09
acsir начисляются на карту. Остальное не знаю. )
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 кві, 2016 22:47
D_Elenka написав:-Хм, это если эти две единицы выделят -наоборот идет сокращение - отдельный менеджер для депозитов с приемом/выдачей денег -фантастика. Работать с наличкой в зале (не за стеклом) нельзя! Так что либо просто менеджер и его можно потрогать, либо закрытая касса, будет принимать деньги, но сразу будут жалобы (девочку нельзя осязать, нет конфиденциальности и т.д. ) -каждый обучен -допускаю, что это возможно при нормальной мотивации персонала.
Можно сделать и за стеклом причем целый кабинет, полно таких банков, например как в Альфе у отдельного менеджера для владельцев пакета Platinum Black (для вкладчиков этот пакет бесплатен и это не Private Banking от Альфы где надо иметь миллионы на вкладах, просто пакет для вкладчиков) у нее в Альфе отдельный кабинет и она кроме совершения всех операций для владельцев пакета (вклады, платежки, обслуживание карт и т.д.) имеет сейф и выдает/принимает деньги в суммы до 20000 грн. или эквивалент, но больше того, просто менеджеры в зале Альфы не за стеклом тоже могут выдать/принять сумму до 20000 грн. или эквивалент но зачастую менеджеры зала посылают в кассу, дальше Укрсоц, аналогично, менеджер в зале оформляет документы и выдает/принимает деньги, ОТП аналогично, Сбербанк РФ аналогично, Кредит Днепр раньше у них такой фишки не видел, но когда отделение переехало на Дерибасовскую они поставили прямо у входа в отделение менеджера с возможностью выдачи/приема денег (хотя думаю, отделение у них большое и лучше бы они его посадили в глубине зала за какой то перегородкой, что бы не заглядывали с улицы и другие клиенты, это я уже как клиент банка говорю думающий о своей безопасности а не безопасности банка/менеджеров). Не всегда менеджеры в этих банках сами выдают/принимают деньги, например если нет нужной суммы или не просишь или сумма слишком крупная, тогда могут направит и в кассу.
-
Михалыч
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 428 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 12 кві, 2016 00:08
Что то из этих мега постов выложили на фейсбуке Пишного или на страничке Ощадика? Если нет, то марна праця 
-
BigMan
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 кві, 2016 16:38
Bobua написав:Ощ мене "вбив" :) Я хотів поповнити картковий рахунок. Бо відсотків з депозиту назбиралось ще замало, щоби виправдати масу карти (5грам) в поході. Ну, думаю, буде так само просто як колись в європейському УкрСоцБанку, царство йому небесне... Постояв у касу, даю картку, кажу що хочу поповнити. А вони мені папірець для заповнення купи даних...! Ааааа... Я від такого трохи очманів. А якщо не раз поповнювати? Що це? Державні курси тренування каліграфії? "Відморозився..." :) Пізніше проходив повз єдине у містечку (з 5?) відділення з терміналом самообслуговування. Згодовую йому купюрки, відчуваю що "їсти" не хоче (як, як вони йому запрограмували керівну лінію банку??? :)), і думаю: може би банк, замість заробляти на сумнівних послугах (напр., дика, за всіма ознаками, плата за встановлення лімітів на картку!), полегшив би внесення грошей (під невеликий % на "мобільних заощадженнях" = вигода банку), додав би справжніх банків-партнерів (бо нині без комісії лише сам Ощ видасть, тому можна вважати, що партнерів насправді й нема), щоби карткою зручно було користуватись? Чи я якось неправильно розумію всю "складність" банківської діяльності! І всю глибину "мудрості й далекоглядності" керівництва банку? Бо гірші картки (з тих, які знаю) хіба-що в ГазБанку (0% на залишок, 0.5грв за перегляд... :(, ще менше банкоматів, і навіть тарифи не надрукували, тому невідомо чи є партнери). І це ж представники "святої трійці". Опори банк.системи країни. Непорушні колоси. Останній притулок і надія депозитника, втомленого від нескінченного параду ТА. Як, як вони можуть бути такими гальмонутими? Всі ж помруть, а вони зостануться. Але невже такими... І от що дивно: спочатку враження від банку було хорошим. Майже миттєво отримав першу порцію (маленьку) від Дельти. Швидко оформив другий транш на депо. Потім ще докинув готівкових грошей. Аж тут новини про можливе скасування держгарантій. Треба думати про 200000 й вкотре рухатись... А ще дрібні (на перший погляд) й зовсім зайві, непотрібні неприємності в роботі банку. Як от: неможливість спрямувати % одразу в "мобільні заощадження", неможливість просто й безплатно встановити ліміти... А ще й нині...
Victor37 написав: clientage написав: Bobua написав:Я хотів поповнити картковий рахунок. Бо відсотків з депозиту назбиралось ще замало
Не понял сути Вашей проблемы :( У меня автоматом %% с депо падают на Экономку, хочу -- снимаю в АТМ, хочу -- расчитываюсь картой, хочу -- гашу кредит. Не вижу проблем :wink:
Если по русски и "на пальцах", то у Bobua ТОЖЕ падают %% с депо на карту, и он тоже хочет "расчитываться картой и гасить картой кредит". НО %% (средств) для этого на карте маловато, вот поэтому он хочет еще закинуть на карту наличных (чтобы была карта не с копейками а тышами) :D
От-от. :) clientage написав: Victor37 написав:хочет еще закинуть на карту наличных
Нуууу, сунул карту и гроши в окошко кассы и попополнил. Ни паспорт, ни ИНН, ни ПИН даже, для этого не нужен. Ну или в ТСО. Дело 1мин Если очередь, то мона кричать, шо депо нуна пополнить -- внеочереди или отдельное окно. Карта то депозитная :) Есть, правда, тётки-кассиры, у которых вдруХ инкассация посреди рабдня и Вы для них не клиент, а проблема... ну мона сразу уточнять де наШальник и как жалобу Пышному написать :mrgreen:
Гм... Невже так просто? Бо я б не проти паспорта, і навіть пін-коду. Але заповнення папірців так неприємно нагадує виплати Фонду... Хіба не вимагали для поповнення карт.рахунку заповнювати паперову форму формату А5? (щоправда я пробував "нерідному" відділенні; але й вони не з’ясовували – "свій, чужий...")
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 12 кві, 2016 16:57
Bobua написав:Гм... Невже так просто? Бо я б не проти паспорта, і навіть пін-коду. Але заповнення папірців так неприємно нагадує виплати Фонду... Хіба не вимагали для поповнення карт.рахунку заповнювати паперову форму формату А5? (щоправда я пробував "нерідному" відділенні; але й вони не з’ясовували – "свій, чужий...")
Я уже сбился со счета скока раз я в чужих отд. пополнял. Ну иногда просят паспорт показать. Иногда пытаются послать в ТСО, тада я верещу, шо у меня мульён по 1грн  Но бумажков никаких не заполнял.
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 12 кві, 2016 19:56
clientage написав:Иногда пытаются послать в ТСО, тада я верещу
А в чём проблема пополнять в ТСО ? Деньги также доступны мгновенно после пополнения и не нужно возле кассы толкаться и верещать...
-
velvet
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 кві, 2016 20:13
velvet написав: clientage написав:Иногда пытаются послать в ТСО, тада я верещу
А в чём проблема пополнять в ТСО ? Деньги также доступны мгновенно после пополнения и не нужно возле кассы толкаться и верещать...
ну а если мульён по 1грн, то чет не хотца его в ящик пихать 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 12 кві, 2016 21:04
clientage написав:ну а если мульён по 1грн, то чет не хотца его в ящик пихать
Ну это если на паперти кто-то насобирал за продолжительное время, а в реале 1 млн. грн. по 1 грн. редко у какого банка в кассе хранится да и сдавать их в кассу то ещё удовольствие..., нужно будет заказывать ВИП-обслуживание 
-
velvet
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-
-