Юридические лица - ПИБ платежи не проводит, ни налоги, ни зарплату.
Та що Ви кажете? А меморандум подписать?
Меморандум? Себе 20% (в лучшем случае, если банк будет исполнять эту писульку), а ПИБу 80% на депозит на 3 месяца? Нет, спасибо. Банк обязан исполнять платежи на 100%, а не на 20%.
Prominvestbank написав:Козак-характерник Доброго дня, приносимо вибачення, інформація виправлена. На даний момент за лінком інформація відповідає дійсності: http://pib.com.ua/promo/kartka-zdorovia/. Тобто, по картці Здоровья передбачений Cash-back.
Тоді й тут треба виправити. З новин на сайті:
Інформуємо Вас, що з 01 квітня 2016 року зупиняється нарахування кэш-бек по тарифним програмам, а саме: «ПІБ все в одному Активний», «ПІБ все в одному Дохідний», «ПІБ все в одному Нова Пенсійна», «Перфект», «ПІБ все в одном Нєфтек».
Написано по тарифним ПРОГРАМАМ (в множині), а не тарифу. Тарифу "Карта здоров'я" немає, то є додаткова картка в тарифі "ПІБ все в одному Дохідний". Тобто програма "Карта здоров'я" діє в тарифі "ПІБ все в одному Дохідна". Логічно? В рамках інших тарифів діють інші програми кешбеку. Вони теж скасовані. Тут здається ви плутаєте тариф і програми кешбеку, які діяли а рамках тарифу. Ну якщо заплатять Чорному Ворону в травні за квітень по аптеці, порадію за нього і визнаю, що тормозом був...)) Але з того, що написано в новинах на сайті, виходить так як я описав. То вам тоді треба чітко визначати і правильно викорустовувати терміни.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 13 кві, 2016 16:50, всього редагувалось 1 раз.