Козак-характерник написав:П.С. І сайт програми здоров'я не працює... але хто вірить представнику, а не своїм очам... то таке...)) Віра доказів не потребує...)) Але жорсткий облом-с очікує 20 травня...))
Ну а гарячка що гутарить?
Попробую помирить. Возможно кещбек будет начислен, а выплатят когда "приостановление" снимут. То есть выплатят когда пипиське (ПИБ) станет лучше.
cdj2 Я НЕ могу понять неужели все хотят судьбу Хрещатика-лично я нет, -я согласен что банк не ангел, но хоть как то мы снимаем, выводим, за 2 месяца пусть по 3 000 примерно= 120 000 человек вынес,-посмотрите на ветку =Хрещатик банкрот= у них за неделю 775 страниц-и орали что они самые лучшие
gering написав:cdj2 Я НЕ могу понять неужели все хотят судьбу Хрещатика-лично я нет, -я согласен что банк не ангел, но хоть как то мы снимаем, выводим, за 2 месяца пусть по 3 000 примерно= 120 000 человек вынес,-посмотрите на ветку =Хрещатик банкрот= у них за неделю 775 страниц-и орали что они самые лучшие
выносите по-тихому и достаточного 1 поста - я вынес из ПИБа 540 000 грн и 10 000 долларов за 3 месяца , например
Козак-характерник Доброго дня. Формулювання «по тарифним ПРОГРАМАМ (в множині)» використовується оскільки мова йде про декілька тарифних програм зазначених у повідомлені. Ви дійсно праві, стосовно того, що тарифу «Картка здоров’я» не існує. «Картка здоров’я» - є ко-бренд програмою (офіційні умови на сайті за лінком: http://pib.com.ua/userfiles/file/promo_ ... vila_2.pdf), за якою передбачено надання знижок в торгівельній мережі аптек «АНЦ» та мережі лабораторій «Сінево» за умови розрахунку ко-бренд карткою. Частина такої знижки надається держателю ко-бренд картки Партнером у вигляді миттєвої знижки, а частина у вигляді повернення коштів від ПАТ «Промінвестбанк» за розрахунки «Картою здоров'я». Оформлення ко–бренд картки передбачено лише для поточних рахунків, які обслуговуються в рамках тарифних ПРОГРАМ «ПІБ все в одному Активний», «ПІБ все в одному Дохідний», «ПІБ все в одному Нова Пенсійна», «Перфект», «ПІБ все в одном Нєфтек» та інші. Також, в рамках деяких з програм, а саме: «ПІБ все в одному Активний», «ПІБ все в одному Дохідний», «ПІБ все в одному Нова Пенсійна», «Перфект», «ПІБ все в одном Нєфтек» було передбачено винагороду (кеш-бек) при безготівковому розрахунку за допомогою платіжних карток, які були емітовані в рамках цих тарифних програм (ко-бренд картка не є виключенням). У повідомлені про відміну кеш-беку йде мова саме про кеш-бек передбачений цими тарифними програмами. Умови ко-бренд програми «Картка здоров’я» залишаються незмінними.