Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 42334234423542364237 ... 5791>
Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 09:55

zzzzzz написав:Я открывал счет НЕ как ФОП , а как физическое лицо , и в анкете указал что я НЕ ЯВЛЯЮСЬ ФОП !!!

Исходя из моего заявления, экономист НЕ ОБЯЗАН меня проверять в реестре.

чет я не допонял. в действительности вы ФОП или нет?
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 09:56

Re: Байки про банки і не тільки....

zzzzzz написав:Я открывал счет НЕ как ФОП , а как физическое лицо , и в анкете указал что я НЕ ЯВЛЯЮСЬ ФОП !!!

ще такою фігнею колись страждав ЄвроГазБанк :(
bobobo

Подякував: 151 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 10:01

Хронология снятия семьей Гонтаревых денег из Дельта Банка.

l66

Подякував: 368 раз.
Подякували: 572 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 10:01

Re: Байки про банки і не тільки....

zzzzzz написав:Класс !!!!!!!!!!! Я сам получал в это время деньги , и максимум мог в день получить 1 тыс в отделении ( с откатом 10% , если без отката на руки 100 грн ) и по 2,5 тыс переводил на счет кредиторов с откатом в 20-25% , то есть я в день получал по 3,5 тыс.

Поскольку семья Гонтаревой не подтвердила подозрения о раскрытии Нацбанком информации о проблемах в банке частному лицу - сыну главе НБУ, банк опроверг вмешательство главы НБУ в их работу, а других доказательств НАБУ не нашло, то это позволило детективу НАБУ В.Жуковой сделать вывод об «отсутствии признаков злоупотребления служебным положением руководством НБУ и отсутствии состава уголовного правонарушения, предусмотренного ч.1 ст.364 УК». Поэтому 12 апреля уголовное производство №42015000000002776 от 16 декабря 2015 года было закрыто.
В интервью Hubs 27 марта 2015 года Валерия Гонтарева заявляла: «Это был депозит моего старшего сына. Ему дедушка завещал квартиру, он ее продал и полученные деньги – 800 000 гривен — положил на депозит в Дельта Банк на год. Год истек, когда банк уже не возвращал вклады, поэтому он его так и не забрал. Фонд гарантирования вкладов выплатит ему 200 000 гривен – остальное пропадет».
Учитывая, что Антон Гонтарев снял 300 тыс. грн наличными, а еще столько же перевел на счет жены, глава НБУ недавно объяснила детективам НАБУ свои слова так: «Она помнила, что у него был вклад в Дельта Банке, но точно не была осведомлена, когда закончился срок этого вклада и снимал ли он с него денежные средства».
Пресс-служба НБУ в октябре заявляла, что информация о том, что Антон Гонтарев снял со счетов в Дельте 800 тыс. грн, является клеветой. В реальности заявление НБУ оказалось далеким от правды.

Подробнее: http://www.capital.ua/ru/publication/64 ... z45mWatXWH

ворон вороні око не виклює
bobobo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 10:05

kos65 написав:
  zzzzzz написав:Дельтовцы поймут

Класс !!!!!!!!!!! Я сам получал в это время деньги , и максимум мог в день получить 1 тыс в отделении ( с откатом 10% , если без отката на руки 100 грн ) и по 2,5 тыс переводил на счет кредиторов с откатом в 20-25% , то есть я в день получал по 3,5 тыс.

вот из за таких как вы и коррупция...соблазняли к противоправным действиям неокрепшие умы менеджеров :mrgreen:

ну як показує практика, той хто жаднічає залишається ні з чим ... а тут zzzzzz поділився своїми % і врятував свій горщик і менеджеру зробив приємно - консенсус :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 10:10

mephala написав:

Я ФОП , но в банк я пришел как частное лицо,и счета открывал как частное лицо,я имею на это право!!!
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 10:31

цікаво кого куплять і що це дасть золотогоршочникам?

Інвестиційний фонд Джорджа Сороса зацікавився українським банківським сектором. Про це НВ повідомив голова правління одного із українських банків із іноземним капіталом.
‘‘Зараз розглядають можливість увійти в капітал банків одразу два іноземних фонди: один – європейський, поки не представлений на українському ринку, і другий – Сороса’’, – каже банкір на правах анонімності.
Цю ж інформацію на правах анонімності підтвердили одразу два інвест-банкіри із української інвестиційної компанії, знайомої із намірами приватного інвестиційного фонду Ukrainian Redevelopment Fund (URF), яким керує Soros Fund Management (SFM).
‘‘Так, попередньо вони дивилися на можливість зайти у якийсь із банків. Вони розглядають різні варіанти’’, – розповідає один із менеджерів української інвест-компанії. За його оцінками, ймовірність того, що угода про входження в капітал якогось із банків буде укладена протягом 2016 року становить не більше 25%.
Додамо, що Фонд економічного відродження України Джорджа Сороса у листопаді 2015-го повідомив, що викупить значну частку акцій української IT-аутсорсингової компанії Ciklum, яка належить інвестиційному фонду Horizon Capital та частину акцій венчурного фонду Majgaard Holdings.
А в грудні минулого року URF став одним з інвесторів фонду прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund під управлінням інвестиційної компанії Dragon Capital (Київ). Як тоді заявили сторони, New Ukraine Fund буде інвестувати у різні сектори української економіки, ‘‘забезпечуючи підприємства фінансовою та управлінської підтримкою для підвищення ефективності, модернізації технологій, забезпечення довгострокового зростання’’.
У Dragon Capital не підтверджують інформацію, що New Ukraine Fund буде приймати участь у входженні URF в банківський сектор. ‘‘Я не можу коментувати питання роботи із клієнтами. Тому не можу відповісти якому клієнту ми допомагаємо’’, – відповів Томаш Фіала, генеральний директор інвесткомпанії Dragon Capital.
За оцінками співрозмовників Biz.Nv, подібні інвестиційні фонди, як правило не є стратегічними гравцями і не зацікавлені у довгострокових інвестиціях. ‘‘Ідея інвестиційна – вкласти гроші на п’ятирічну перспективу, розкрутити банк чи компанію і потім продати. Тобто у них нема завдання отримувати результати від операційної діяльності’’, - каже голова правління банку із іноземним капіталом.
Не купуватиме такий фонд і усі 100% акцій банку. ‘‘Лише від блокуючої до контрольної частки (25%-51% акцій), або увійде в банк разом із іншим інвестором’’, – розповідає керівник інвест-компанії. ‘‘Мова буде йти про мажоритарну частку пакету акцій в банку, який матиме намір розвивати свою присутність в Україні’’, - доповнює інший інвест-банкір.
Відсіюють опитані експерти, знайомі із процесом, великі системні банки, банки в стадії реструктуризації, банки із українським акціонерним капіталом та банки, які потребують докапіталізації. ‘‘Знайдуться, звісно, бажаючі купити банк сьогодні за $1, але такі інвестори як Сорос, не заходитимуть в банк, який потребуватиме одразу ж суттєвої докапіталізації чи ліквідності’’, - каже банкір.
Не виглядають ‘‘смачними’’ в очах іноземних інвесторів і банки, стратегією розвитку яких тривалий час був корпоративний сектор. ‘‘В Україні дуже великі проблеми із верховенством права і судовою гілкою влади, і частка проблемних кредитів у корпоративному сегменті найвища’’, - пояснює інвест-банкір.

http://финбаланс.ком.юа/news/Fond-Soro ... koho-banku
bobobo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 10:38

zzzzzz написав:
  mephala написав:

Я ФОП , но в банк я пришел как частное лицо,и счета открывал как частное лицо,я имею на это право!!!

Ага, а ще клерку захочеться пробити по держреєстру всіх родичів до 6го коліна і додатково зробити запит в Інтерпол і ФСБ та принести довідку, що не перебував на окупованих території і не брав участь у партизанському рухові.
Питається, на якій підставі?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 10:49

Ідея

Со второго полугодия 2016 года Idea Bank собирается запустить специальную кредитную линейку для малого бизнеса. На данный момент в банке тестируют ряд услуг, которые в нее войдут. Об этом журналистам сообщил председатель правления Idea Bank Михаил Власенко, — передает корреспондент Hubs.

Процентные ставки по кредиту на начальном этапе будут составлять около 30%.

http://hubs.ua/business/idea-bank-nachn ... 70576.html
bobobo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 10:52

Бджоли проти меду :)

Порошенко просят ввести санкции против Roshen
Президента просят внести в санкционные списки СНБО корпорацию Roshen

http://www.depo.ua/rus/politics/poroshe ... 2016161300

https://petition.president.gov.ua/petition/22830
bobobo