Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 503504505506507 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 14:30

steven написав:
Арамат написав:
steven написав:Арамат
Згоден, 20-25% токсичності - це не тільки ОТП, хоча цей банк - унікальний. :wink:
Почекаємо пару тижнів, будуть "аналізи від хвельдшера" за 2 квартал.

Stevene ! Пiдкажiть , будь ласка , чим вiн унiкальний - тим , що в нього бiльше , чи , навпаки , менше , анiж у iнших ? :lol:

На тему унікальності ОТП у мене була дискусія з Koss на гілці ОТП місяців три-чотири тому.
По суті - це іпотечний банк, а більше, чи меньше ніж у інших - скакати важко. Думаю, 20% проблемних кредитів - "нормальна" цифра на сьогодні. :wink:
Підтримую....і додам , що 20%-це просто мінімум у тестуванні наших пацієнтів на ЩИРІСТЬ.. :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 14:33

petra1000 написав:
квестор написав:kutuz

.... Логічно....але ризик існує.
....тому поспостерігаємо....за операцією " порятунок рядового ПУМба" з балкону.. :wink:

Квесторе доброго дня!
Вчера на меня напала информация, что в ОТП медленно , но уверенно наступает Жо :shock: па...
Токсичные кредиты типа реструктуризируются повторно, а их уровень достигает чуть ли не четвертую часть всех выданных кредитов.
Проверить эту инфу я не могу..... Поэтому хотелось бы прочитать то, что Вы знаете!

Токсичные кредиты вообще не реструктуризируют т.к. в этом нет никакого смысла. Массаж сердца делают тем кого можно спасти.
Повторная реструктуризация имеет место быть т.к. появляются новые продукты по реструктуризации. Например если полгода назад кто-то реструктуризировался в аннуитет, а теперь захотел реструктирузироваться в гривну - на здоровье. А если завтра захочет пролонгацию, то тоже на здоровье. Так что даже десять повторных реструктуризаций это не повод для пессимизма.
koss

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 14:34

квестор написав: Підтримую....і додам , що 20%-це просто мінімум у тестуванні наших пацієнтів на ЩИРІСТЬ.. :wink:

Квесторе! В ОТП Укр ....все плохо? Или еще нет?
Востаннє редагувалось petra1000 в Вів 14 лип, 2009 16:51, всього редагувалось 1 раз.
petra1000

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 14:49

petra1000 написав:
квестор написав: Підтримую....і додам , що 20%-це просто мінімум у тестуванні наших пацієнтів на ЩИРІСТЬ.. :wink:

Квесторе! В ОТП Укр ....ОПА как у Глюкозы? Или еще нет?

...не знаю, що таке "Глюкоза" і її ОПА
... але пацієнт ОТП перебуває у палаті №В..."слабенькі"..
..нагадаю, що європейський "донор" (ЄБРР) днями поставив "мамі" крапельницю....бо, шкода "маму" і "діточок" її кволеньких... :roll:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 16:50

квестор написав:.... але пацієнт ОТП перебуває у палаті №В..."слабенькі"..
..нагадаю, що європейський "донор" (ЄБРР) днями поставив "мамі" крапельницю....бо, шкода "маму" і "діточок" її кволеньких... :roll:

Вот-вот!
Именно помощь ЕБРР на 200 лимонов ЕВРО насколько значительна? Не маловато ли на всех?
И цитируя ВАС: "бо, шкода "маму" і "діточок" її кволеньких." - не кажется ли Вам, что будущее ОТП такое же как и нашего ПРИВАТА?
Я имею ввиду то, что "капельницу" покровители всегда поставят.
petra1000

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 16:54

квестор написав:...не знаю, що таке "Глюкоза" і її ОПА :

Я про песню:
"Танцуй Россия ( ВТБ, ПИБ, Сбер) и плач Европа (австрийцы и венгры)"
petra1000

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 17:44

"Нельзя назвать хорошим бизнес, при котором осознается возможность потери капитала в обмен всего лишь на 1 или 2% дополнительной годовой доходности" Б.Грэхем "Разумный инвестор"

Ув. Квестор, так может исходя из болезненности пациентов "осознается возможность потери капитала" при всякой (любой) инвестиции (или просто хранения)?
Тор

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 18:11

Резервы это и есть осознование возможности потери капитала. Где есть резервы там есть "осознавание".
koss

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 18:31

Квестор будте добры на ветке обсуждения Укрпромбанка уже давно нет никакой реальной информации одни эмоции, может тут найдётся кто нибудь из более неменее информированных товарищей? Есть ли у банка хоть какието шансы вернуть активы непонятно как ушедшие Привату.
Киевлянин

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 19:30

petra1000 написав:
квестор написав:.... але пацієнт ОТП перебуває у палаті №В..."слабенькі"..

Вот-вот!
Именно помощь ЕБРР на 200 лимонов ЕВРО насколько значительна? Не маловато ли на всех?
И цитируя ВАС: "бо, шкода "маму" і "діточок" її кволеньких." - не кажется ли Вам, что будущее ОТП такое же как и нашего ПРИВАТА?
Я имею ввиду то, что "капельницу" покровители всегда поставят.

1)...ну крім цього траншу мова ще була про придбання акцій на 20млн.євро ...і не потрібно забувати, що уряд теж пристойно "заливав"...
2)...можливо..
квестор

Профіль

#<1 ... 503504505506507 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей