|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 20 кві, 2016 23:14
vak написав:Не хочу сглазить, но стоит отметить, что с Приватом очень крмфортно работать он-лайн. Действительно очень технологичный удобный банк. Жаль приходится расставаться из-за совсем уж скромных депо-ставок. Моментом расставания Приват приятно удивил. Легко, удобно и быстро. На лету перегоняешь деньги между счетами и через минуту снимаешь в банкомате. 2 дня активно юзал П24 и банкоматы. Круто. Молодцы Приват! Замешкался с извлечением карты из банкомата, тут же звонок: "вы забыли карту". Фантастика.
Не агитирую, но объективности ради сравните: Приват 9,5% Альфа 9% ВТБ 9% Сбер 7,5% ... Берите аналогичные крупные банки и сравнивайте.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 кві, 2016 23:40
rufius написав: vak написав:Не хочу сглазить, но стоит отметить, что с Приватом очень крмфортно работать он-лайн. Действительно очень технологичный удобный банк. Жаль приходится расставаться из-за совсем уж скромных депо-ставок. Моментом расставания Приват приятно удивил. Легко, удобно и быстро. На лету перегоняешь деньги между счетами и через минуту снимаешь в банкомате. 2 дня активно юзал П24 и банкоматы. Круто. Молодцы Приват! Замешкался с извлечением карты из банкомата, тут же звонок: "вы забыли карту". Фантастика.
Не агитирую, но объективности ради сравните: Приват 9,5% Альфа 9% ВТБ 9% Сбер 7,5% ... Берите аналогичные крупные банки и сравнивайте.
Бегемот зараз у рядку з Міхаличем і ФІДОтом ... а не з москалями. Відколи Бєня мігрував, а тут постійні політичні баталії, Бегемот тепер гусарська конторка 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 кві, 2016 00:02
rufius написав: vak написав:Не хочу сглазить, но стоит отметить, что с Приватом очень крмфортно работать он-лайн. Действительно очень технологичный удобный банк. Жаль приходится расставаться из-за совсем уж скромных депо-ставок. Моментом расставания Приват приятно удивил. Легко, удобно и быстро. На лету перегоняешь деньги между счетами и через минуту снимаешь в банкомате. 2 дня активно юзал П24 и банкоматы. Круто. Молодцы Приват! Замешкался с извлечением карты из банкомата, тут же звонок: "вы забыли карту". Фантастика.
Я, звичайно, не математик, але здається, що пан доволі чітко написав, що виніс не більше 40 тис. грн, а ви йому про ставки у валюті розповідаєте.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1251 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 21 кві, 2016 09:09
klug написав: rufius написав: vak написав:Не хочу сглазить, но стоит отметить, что с Приватом очень крмфортно работать он-лайн. Действительно очень технологичный удобный банк. Жаль приходится расставаться из-за совсем уж скромных депо-ставок. Моментом расставания Приват приятно удивил. Легко, удобно и быстро. На лету перегоняешь деньги между счетами и через минуту снимаешь в банкомате. 2 дня активно юзал П24 и банкоматы. Круто. Молодцы Приват! Замешкался с извлечением карты из банкомата, тут же звонок: "вы забыли карту". Фантастика.
Я, звичайно, не математик, але здається, що пан доволі чітко написав, що виніс не більше 40 тис. грн, а ви йому про ставки у валюті розповідаєте.  Ну в этом сообщении он про 40 тыс. не писал, да и какая разница, в гривне картина аналогичная.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 кві, 2016 09:09
klug написав: rufius написав: vak написав:Не хочу сглазить, но стоит отметить, что с Приватом очень крмфортно работать он-лайн. Действительно очень технологичный удобный банк. Жаль приходится расставаться из-за совсем уж скромных депо-ставок. Моментом расставания Приват приятно удивил. Легко, удобно и быстро. На лету перегоняешь деньги между счетами и через минуту снимаешь в банкомате. 2 дня активно юзал П24 и банкоматы. Круто. Молодцы Приват! Замешкался с извлечением карты из банкомата, тут же звонок: "вы забыли карту". Фантастика.
Я, звичайно, не математик, але здається, що пан доволі чітко написав, що виніс не більше 40 тис. грн, а ви йому про ставки у валюті розповідаєте.
Ви праві, виношу гривню. З розрахунками складніше. Залежить від кількості осіб  і намірів. Також є безнал, он-лайн купівля валюти, Приват-вклад, який дає можливість по закінченню депо хай і майже дарма, та не зовсім безкоштовно подумати що робити далі саме в цей час. Є Універсальна, на який накопичувалася заборгованість до закриття депозитів. Приват, на щастя, зробив багато гарних інструментів, які дають ширші можливості ніж 2 дня по 20 тис. До речі, ліміт на добу 80к за інф. КЦ. 20к це на 3 години. Ліміт на добу майже втричи вищій за Альфа-Платінум блек на місяць.
-
vak
-
-
- Подякував: 180 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 кві, 2016 09:14
vak написав:Я, звичайно, не математик, але здається, що пан доволі чітко написав, що виніс не більше 40 тис. грн, а ви йому про ставки у валюті розповідаєте.
Ви праві, виношу гривню. З розрахунками складніше. Залежить від кількості осіб  і намірів. Також є безнал, он-лайн купівля валюти, Приват-вклад, який дає можливість по закінченню депо хай і майже дарма, та не зовсім безкоштовно подумати що робити далі саме в цей час. Є Універсальна, на який накопичувалася заборгованість до закриття депозитів. Приват, на щастя, зробив багато гарних інструментів, які дають ширші можливості ніж 2 дня по 20 тис. До речі, ліміт на добу 80к за інф. КЦ. 20к це на 3 години. Ліміт на добу майже втричи вищій за Альфа-Платінум блек на місяць.[/quote] на 6 годин якщо точніше. Звичайно є люди-копрофіли, яким будуть в овні бачити шоколадку 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 кві, 2016 09:15
Скупердяй написав:Бегемот зараз у рядку з Міхаличем і ФІДОтом ... а не з москалями. Відколи Бєня мігрував, а тут постійні політичні баталії, Бегемот тепер гусарська конторка 
Ну не скажите, москали это ещё и Проминвест, поэтому не надо их сюда. Я сказал про КРУПНЫЕ банки - берите ПУМБ в том числе. С Фидо и Михой сравнение не катит. Политические баталии - они с 2014 года, и слава Богу. )
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 кві, 2016 09:33
rufius написав: Скупердяй написав:Бегемот зараз у рядку з Міхаличем і ФІДОтом ... а не з москалями. Відколи Бєня мігрував, а тут постійні політичні баталії, Бегемот тепер гусарська конторка 
Ну не скажите, москали это ещё и Проминвест, поэтому не надо их сюда. Я сказал про КРУПНЫЕ банки - берите ПУМБ в том числе. С Фидо и Михой сравнение не катит. Политические баталии - они с 2014 года, и слава Богу. )
Полічтині баталії і не припинялись, просто вони перейшли у площину кулуарності, Бєня ж у Швейцарії вже стільки сидить не від того що йому подобається альпійске повітря ... 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 кві, 2016 09:51
Скупердяй написав:Бєня ж у Швейцарії вже стільки сидить не від того що йому подобається альпійске повітря .
А вiд чого, хтось переслiдуе? )
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 кві, 2016 09:53
Скупердяй Бєня казав,що в нього алергія на цвітіння амброзіі А за останній час 3 рази на Печерські пагорби прилітав і нічого - додому повернувся.
-
maxprofit
-
-
- Подякував: 1334 раз.
- Подякували: 151 раз.
-
-
Профіль
-
-
|