Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Есть лимит по кредитке В5 (допустим лимит на операции в инете 30тис), а на карте допустим 60 тис. ПОлучается я могу 30тис использовать на протяжении дня сегодня, а вторые 30 тис - например в 00.01 (типа уже следующий день)?
Sergion написав:Есть лимит по кредитке В5 (допустим лимит на операции в инете 30тис), а на карте допустим 60 тис. ПОлучается я могу 30тис использовать на протяжении дня сегодня, а вторые 30 тис - например в 00.01 (типа уже следующий день)?
Так?
Сам отвечаю на свой вопрос ))))) Обнуление в 00.01
Козак-характерник написав:Таска! Скажи будь ласка, як оформити "Страховий 2625"? Які там умови? Дякую!
Доброго дня, Козак-характерник! Випустити картку в тарифному плані «Страховий» є можливість: 1) при оформленні одного із страхових полісів Страхової Компанії «ТАС», зі страховим внеском від 5 000 грн. (еквівалент в доларах США або євро); 2) у разі, якщо Клієнт є стратегічно важливим для Страхової Компанії «ТАС». Якщо Вас цікавить більш детальна консультація - уточніть Ваш контактний номер телефону та з Вами зв'яжеться співробітник Страхової Компанії, який надасть більш вичерпну консультацію
Козак-характерник написав:Таска! Скажи будь ласка, як оформити "Страховий 2625"? Які там умови? Дякую!
Доброго дня, Козак-характерник! Випустити картку в тарифному плані «Страховий» є можливість: 1) при оформленні одного із страхових полісів Страхової Компанії «ТАС», зі страховим внеском від 5 000 грн. (еквівалент в доларах США або євро); 2) у разі, якщо Клієнт є стратегічно важливим для Страхової Компанії «ТАС». Якщо Вас цікавить більш детальна консультація - уточніть Ваш контактний номер телефону та з Вами зв'яжеться співробітник Страхової Компанії, який надасть більш вичерпну консультацію
От мене той страховий внесок цікавить. Якщо оформити той страховий поліс на 5000, то вони тю тю? Вже не повернуться мені?