genadiy_kiev написав:Открыл Вклад - Левобережный почтампт. Открывал в среду до сих пор деньги не дошли. Это нормально ? Сколько обычно занимает перечисления денег с помощью почты?
Там страшная нехватка кадров. Может просто человеческий фактор.
igor_traydakalo написав:Доброго дня пане Пляка, а є обмеження на переказ коштів між власними рахунками?
Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk
igor_traydakalo, якщо Ви маєте на увазі перекази між власними рахунками у ІБ, то обмежень по сумі немає, є обмеження по кількості операцій за добу - не більше десяти.
genadiy_kiev написав:Открыл Вклад - Левобережный почтампт. Открывал в среду до сих пор деньги не дошли. Это нормально ? Сколько обычно занимает перечисления денег с помощью почты?
Здравствуйте, genadiy_kiev! Обычно денежные средства поступают на второй день после проведения перевода. Укажите, пожалуйста, в приватных сообщениях Ваши персональные данные: ФИО и ИНН. Мы проверим информацию и предоставим обратную связь. С уважением - Банк Михайловский.
Друзі, дозвольте привітати вас з прийдешнім Великоднем! Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, миру та затишку, достатку та любові! Хочу нагадати, що 4, 5 та 6 травня я буду знаходитися у відпустці. На форум заглядати не зможу, отже при виникненні запитань прошу звертатися до Контакт-центру та Онлайн Консультанта. Гарних свят вам та всього найкращого!