подскажите пожалуйста, есть аптечная карта типа голд! Сколько в день можно выводить с нее путем оплаты в интренете или P2P переводами? с банкоматами не хочется заморачиваться. Закончился грв депо, немного больше фонда, хочу по-быстренькому подровнять до 200к. Спасибо!
nnallex написав:подскажите пожалуйста, есть аптечная карта типа голд! Сколько в день можно выводить с нее путем оплаты в интренете или P2P переводами? с банкоматами не хочется заморачиваться. Закончился грв депо, немного больше фонда, хочу по-быстренькому подровнять до 200к. Спасибо!
стандартный лимит 500 грн. , раньше лимит увеличивали по звонку в контакт центр, как сейчас узнаете позвонив сами. Если по-быстрей нужно вывести деньги, я бы от банкоматов и касс не отказывался, тем более что очередей я не наблюдал...
Олександре, а звідки взявся цей файл? Точніше, як Ви вийшли на нього через сторінки сайту? Я особисто на сайті бачу тільки такі загальні тарифи. Та й колл-центр нічого не знає про "повернення" КБ...
P.S. І з якого числа діють/діятимуть ці тарифи - з травня, чи й за квітень буде КБ?
Востаннє редагувалось Sungsam в Пон 02 тра, 2016 18:12, всього редагувалось 1 раз.
Sungsam написав:Олександре, а звідки взявся цей файл? Точніше, як Ви вийшли на нього через сторінки сайту?Я особисто на сайті бачу тільки такі загальні тарифи. Та й колл-центр нічого не знає про "повернення" КБ...
Sungsam написав:P.S. І з якого числа діють/діятимуть ці тарифи - з травня, чи й за квітень буде КБ?
Ссылка датирована 28 апреля, хотя могут зачислить и за весь месяц, но только по Доходному.
Sungsam написав:Та й колл-центр нічого не знає про "повернення" КБ...
Возможно, еще просто не ознакомились с информацией на обновленном сайте, цветовая гамма которого обратно стала такой, какая была до 2005 года. А информация о действующем cash back в пакете "Доходный" на сайте есть, в тарифах тоже
Козак-характерник написав:Кешбек піпки вже не кошерний! Є інші рибні місця! Сірожа на кредитні 2% дає і ВаТаБанк на власні від 1,6% чистоганом! 1% - курям на сміх!
Козак-характерник написав:Кешбек піпки вже не кошерний! Є інші рибні місця! Сірожа на кредитні 2% дає і ВаТаБанк на власні від 1,6% чистоганом! 1% - курям на сміх!