|
Ощадбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 11 тра, 2016 11:12
соколок написав: Barsurman написав:Смс - 5 грн в месяц? Не могу на сайте ощада найти тарифы. спрашиваю про смс, а инфа выскакивает про портмане.
SMS-банкінг "Базовий" - 3 грн (підключається по телефону в IVR) SMS-банкінг "Розширений" - 5 грн (підключається за бажанням у разі доступу до WEB-,mobile-банкінгу. Тобто стандартно платите по 3 грн., а якщо захотілося користуватися Ощад24 - то вже 5 грн.
Спасибо.
-
Barsurman
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 тра, 2016 11:29
Господа, подскажите, пожалуйста, как быстро зачисляются деньги на карточку, если пополнять по номеру счета через кассу отделения? Через терминал, знаю - мгновенно, но он валюту не принимает. Пришлось через кассу. Там сказали 10 минут, но деньги даже через 2 часа не пришли. Не уже ли Ощад такой деревянный? В Привате такие вещи происходят мгновенно.
-
Obval_Defoltovich
-
1
-
- Подякував: 345 раз.
- Подякували: 900 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 тра, 2016 11:31
соколок написав:Підскажіть по тарифу Соціальний (пенсійні виплати) КаКи чи всі картки Мастеру випускаються на 1 рік? (чи може треба було заказати Visa чи інший тип карти, щоб був більший строк?)
Замовив для КаКи Visa , для диверсифікації ризиків та різних плюшок. Строк дії 5 років. Але у мене КаКи не пенсійна. Якщо у Вас КаКи для отримання пенсії, скоріше за все більше ніж на рік її не дадуть. Начебто це вимога пенсійного фонду, бо інакше після відходу пенсіонера у кращий світ хтось буде отримувати його пенсію ще п'ять років. До речі, вчора нарешті підключили у метрополітені безкоштовний проїзд. Тричі ходив, все не отримували інформацію з соцвідділу, хоча обіцяли за три дні подати дані. По строках війшло так: 7 квітня замовлення Каки у Ощаді, 28 квітня отримання картки і відвідини соцвідділу, 10 травня закінчення епопеї. А банк продовжує посилати пенсіонерів у касу метро, двічі був свідком скандалів.
-
acsir
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 тра, 2016 11:32
Barsurman
На 0800 мне объясняли следующее, по Карте Киянина:
- в овердрафт не списывается, но списывается, как только на карте появляется положительный остаток; - при неуплате за смс информирование по истечении 2 месяцев карта блокируется.
На практике не проверял.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 тра, 2016 11:34
Obval_Defoltovich написав:Не уже ли Ощад такой деревянный? В Привате такие вещи происходят мгновенно.
Сравнивать можно сравнимое. Приват для пользования деньгами, Ощад для хранения, и не более.
-
acsir
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 тра, 2016 13:11
Маю трохи вільних коштів. Думаю, нехай приносять користь країні, країна потребує інвестицій!!!??? Приніс в Ощадбанк 7000є на депозит, сподівався, що будуть раді, банківська система ж в дупі! Половину купюр забракували по смішних причинах: "чорточка-пятнишко"! Знав же, що ощадбанк .авно, ні потрібно було вступити! Розвернувся пішов.
-
hop_oleg
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 тра, 2016 14:20
rufius написав:Barsurman На 0800 мне объясняли следующее, по Карте Киянина: - в овердрафт не списывается, но списывается, как только на карте появляется положительный остаток; - при неуплате за смс информирование по истечении 2 месяцев карта блокируется. На практике не проверял.
Спасибо за ответ,но карты Киянина у меня нет,я - харьковчанка.
-
Barsurman
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 тра, 2016 14:47
Barsurman написав: rufius написав:Barsurman На 0800 мне объясняли следующее, по Карте Киянина: - в овердрафт не списывается, но списывается, как только на карте появляется положительный остаток; - при неуплате за смс информирование по истечении 2 месяцев карта блокируется. На практике не проверял.
Спасибо за ответ,но карты Киянина у меня нет,я - харьковчанка.
Да это общий подход по всем картам Ощада 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 11 тра, 2016 15:41
hop_oleg написав:Маю трохи вільних коштів. Думаю, нехай приносять користь країні, країна потребує інвестицій!!!??? Приніс в Ощадбанк 7000є на депозит, сподівався, що будуть раді, банківська система ж в дупі! Половину купюр забракували по смішних причинах: "чорточка-пятнишко"! Знав же, що ощадбанк .авно, ні потрібно було вступити! Розвернувся пішов.
У мене забракуавли куп"юру, яку вони раніше видали 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 тра, 2016 15:53
Скупердяй написав:У мене забракуавли куп"юру, яку вони раніше видали 
А подарки не отдарки.)) У меня приняли нормально, хоть был еще прикольный момент - сначала дал деньги, посчитали, положили. Система не работала, вернули деньги, сказали прийти попозже. Пришел позже, оформили все документы, поставили все печати, подписи и опа, вспомнили про деньги! 
-
maxotto
-
-
- Подякував: 46 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
|