Ромасик написав:Друже, так скукотіща ж. Гроші лежать місяцями на Складі і не шевеляться. Остання активність, яку можна було обговорювати - це Хадж у Боярку на Хрещення. Не те що минулого року - гонки за Особливим, за фугою, МТС+, Голд... Давайте якийсь новий цікавий продукт для пліток!
Ромасику, завдання зрозумів Порадимося з колегами, як розворушити вас, та так, щоб було корисно і приємно
Михайлівський ж спонсор Національної збірної з футболу? Можливо, за кожну правильну відповідь про Збірну додавати +1% до валютного вкладу?
d_12 написав:Козак-характерник, а може опціон на курс євро/гривня?
Я вам підкажу. Одночасно козак може мати кошик із різних стратегій. Одне іншому не заважає. Просто є пріоритетні сценарії і другорядні. Звідки і фомується % частка золотих монеток з горщика на ту чи іншу тактику і стратегію. Ось бачу Михалич має бажання зробити нас постійними клієнтами назавжди і мудрує. То без зайвих мудрувань ми пропонуємо Михаличу альтернативний варіант: заносимо на довгострок 5 років по 3000 ойро на акаунт підтфіксовану ставку 13% безналохових. Без поповнення. Всім кайфово! Михалич розуміє, що 5 років він буде 100% користуватися нашими монетками і ми їх не заберемо достроково, що той довгостроковий депо не використовиватимуть як стовпчик хитрі хом'ячки, а нам за лояльність жирна ставка на 5 років.
Хмм, я не азартний тож мені б щось класичне: індексний депо, конвертаційний... Кредитку з кешбеком 1% на живі гроші, можна з "астральною" скарбничкою 50% Бегемота-монополіста посунути : конвертація валют онлайн має бути... Можна б і двосторонню кредитно/дебетну картку або ж щось мобільне
d_12 написав:Козак-характерник, а може опціон на курс євро/гривня?
Я вам підкажу. Одночасно козак може мати кошик із різних стратегій. Одне іншому не заважає. Просто є пріоритетні сценарії і другорядні. Звідки і фомується % частка золотих монеток з горщика на ту чи іншу тактику і стратегію. Ось бачу Михалич має бажання зробити нас постійними клієнтами назавжди і мудрує. То без зайвих мудрувань ми пропонуємо Михаличу альтернативний варіант: заносимо на довгострок 5 років по 3000 ойро на акаунт підтфіксовану ставку 13% безналохових. Без поповнення. Всім кайфово! Михалич розуміє, що 5 років він буде 100% користуватися нашими монетками і ми їх не заберемо достроково, що той довгостроковий депо не використовиватимуть як стовпчик хитрі хом'ячки, а нам за лояльність жирна ставка на 5 років.
Ну за 5 років по валюті тяжко взгадати курс бакса, щоб за буйки не переплисти ... але тут може бути або пан, або пропав