chipmunk
и что за проблемы?
|
|
![]() Re: МихайлівськийТоді Мишко лиш "народився", я відкрив депо, карта Ельдо була формально одна з "найсмачніших" - "кешбек" на батарейки в ельдо, 90 днів грейсу Але: хотіли впарити смс, ще й надрукували на моєму договорі "ні", а в своєму "так" - не взяв, але потім висіла в мбанку як неактивна потім зробили без смс, користe.cm 2 міс - упс, списання. Зо два місяці воював з кц та тоді єдиним відділенням та їх версіями(наприклад - у нас тут видно що смс підключено тож списали за кілька місяців відразу...) Виявилось тупа машина не знала про 90 ден грейсу та рахувала як по 60-денній далі - картку вкрали(не Михівці;) ). Хотів блокувати телефоном - мені співають що вона неактивна(бо була ж ще та що я не взяв). Повернули списане, погасив борг - написав заяву про закриття Карта була активною ще кілька міс, вже були інші відділення, нагадував як заходив до них, нарешті якось закрили... ![]() Просто тупа машина хотела получить ОМП в конце второго месяца, но видимо не получила.
![]() Вы размышляете как бы развести миху на компенсацию 3 гривен заплаченых за перевод из привата? Я правильно понял?
![]() Re: МихайлівськийАхах, и поплыли индейцы на вКлад!! Бегемот - это не тот
![]()
|
|