mike41 написав:Наскільки мені відомо, золотарі або асенізатори або спустошувачі горщиків і з "УФС", і з "Активу", і з ПІБу, і з інших почуваються відмінно. Єдиний відомий мені виняток - банк "Золоті ворота", де зокрема обслуговувалися профі з міського управління каналізаційного господарства.
Пане Міke 41 начебто в людину стали перетворюватися... і знову за своє? Какашками розкидуватися? Нєгоже... А то на мишу перетворю знову... Міккі Мауса ..)) Козака не чіпай і не підначуй! Бо чрєвато наслідками... Давайте жить дружно!
flyman написав:мілко, всім невіруючим у гривню - стаття у кримінальний кодекс, "як у старі, добрі часи"
тобто британія також "мілко" плаває бо гарантує вклади тільки в фунтах?
в/на нас вклади гарантують тільки гривнею, і в розмірі до 6кіло фунтів і то не завжди. ти не рівняй х. з пальцем, їх Хвонд із неньківським, а хвунт із папіром, мера Лондона з меро Києва і т.д.
так брити чужу валюту навіть своїми фунтами не гарантують. тільки свою улублену. тай я доречі не зрозумів до чого ви про 6К фунтів завернули. тут недавно приводили скільки мінімальна зарплатня в них. так от там хфонд гарантує 6 річних заробітків мінімальних. якщо в нас порахувати то це лише 100К гривен повинно бути. так що є ще куди золотогоршечників трусити навіть по гривні
sonechko написав:Козак-характерник Шановний козаку, а Ви 2% не забуваєте платити коли ойро купляєте? Якщо 2% враховувати, то зовсім інша картина вимальовивається.
Так я ще нічого не купляю...)) В липні буду таритися у вуйка Бєні без 2%. Ну якщо дешевше десь не буде з 2%...))
В парламенте зарегистрирован депутатский законопроект № 4631 «Об особенностях оплаты услуг банков и других учреждений по приему и перечислению средств за жилищно-коммунальные услуги».
Предлагается запретить банкам и другим учреждениям устанавливать и взимать с физических лиц, ОСМД, управляющих оплату услуг по приему и перечислению средств за жилищно-коммунальные услуги.
Оплачивать услуги банков и других учреждений по приему и перечислению средств за жилищно-коммунальные услуги (в размере не более 1% общей суммы) должны будут исполнители/производители ж/к услуг - согласно заключенным с банками договорам. http://jurliga.ligazakon.ua/news/2016/5/16/145402.htm