skorpi написав:Ребята какой максимальный % по гривневому депо "Капитал" (без Фонда) может быть у Михалыча, чистыми? Всерьёз думаю поиграться с ними до конца лета))))
В отделениях вся актуальная информация, позвоните.
mephala написав:а можно еще раз для недавно присоединившихся? в чем выгода на ровном месте заплатить 1,5% ?
Да патамуша ВКП(б) юзают тада, када рубят КБ10% по калИндарю. А када не рубят, то и стах не платят. Ну даже када и юзают, то с грейсом вкладываются в текущий мес, т.е. и тада страх не платят... Ну дето так
ну я сам так юзаю чисто по календарю. в остальное время на полке лежит. но считаю подобное использование называть громким словом "кредитка" как то не камильфо
Да хай буде тиХим шоПотОм -- калИндарная ХредиТка, но КБ10% -- всему своё место
skorpi написав:Ребята какой максимальный % по гривневому депо "Капитал" (без Фонда) может быть у Михалыча, чистыми? Всерьёз думаю поиграться с ними до конца лета))))
Звонил, а перепроверить?)))
Сказали 24,3% чистыми на пол года с правом досрочного.
Andrew75 написав:Подскажите, пожалуйста, какую информацию надо предоставить на почте, чтобы пополнить уже существующий вКлад? Номера счета достаточно или ещё что-то надо?
Нужны полные реквизиты для перевода. Если это отделение оформляет вКлады, то может номера счёта и ИНН достаточно (вероятно смогут взять остальные циферки из методичек), но рисковать не стоит.
Ключевой параметр тут еще номер договора. Без него (и со всеми остальніми реквизитами) мое пополнение гуляла 2 недели, нашли только тогда, когда я кипиш поднял...
Звонил, а перепроверить?)))
Сказали 24,3% чистыми на пол года с правом досрочного.
Щодо "Особливого" за наявною з Форуму інформацією. Вихідні дані: курс 1 $ = 24,35 ₴ вважав, що цей курс вже включає 2% ПФ (брав на 1/2 року, щоб його термін = Особливому на 1/2 року, ставка за Особливим на 1/2 року - 7 % "брудними", виплата в кінці терміну), для порівняння використав вКлад під 24% "чистими" (2% в місяць, ставка капіталізувалась до умов вКладу), для розрахунку бралось місяць і рік (12 місяців). Інтерпритація: якщо зараз вкластись на Особливий на 1/2 року під 7% річних із виплатою в кінці терміну за курсом 24,35₴/$, ще рівнозначно купівлі долара через 1/2 року за курсом 26,67₴/$ (гривня капіталізується 1/2 року на вКладі під 24% "чистими"). Ось так, зауваження і критика приймаються ПС. Вставив файл з Екселю, трохи криво виглядає .
Востаннє редагувалось d_12 в Вів 17 тра, 2016 14:45, всього редагувалось 1 раз.
d_12 на пів року 24,1(сьогодні пропонували) різниця на курсі (25,25-24,1) / 25,25 = 4,55%, додаємо профіт з процентної ставки 7 * 0,8(грубо) / 2 = 2,8, сумарно отримуємо 4,55 + 2,8 = 7,35% різниця з кладом 12 - 7,35 = 4,65%. Рівновісний курс на кінець терміну 25,25 * 1,0465 = 26,42. Ніби так