На фоне падением Федота - как то померкла тема закрытия Атмосферы.... Хочу напомнить представителям банка - есть хорошие новости для клиентов на эту тему?
clientage написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ Предлагаю выбирать для любимых клиентов не овечек Долли или даж баранов, а волков, котиков и пушистых зайчикофф
Сlientage, вівця Доллі в даному випадку була обрана на основі назви акції "Клонуємо Ваші гроші".... клонування, вівця - перша успішно клонована тварина, от такі у нас асоціації Під час розробки наступних рекламних кампаній будемо зважати на Вашу пропозицію
tmp01 написав:На фоне падением Федота - как то померкла тема закрытия Атмосферы.... Хочу напомнить представителям банка - есть хорошие новости для клиентов на эту тему?
Пляка знає Давно просил, без какой-либо реакции, повторюсь. Можно ли в интересах любимых клиентов включить в льготный период по кредитным картам: 1) абонплату за СМС (как в своё время сделала Дельта); 2) плату за страховку; 3) плату за перевыпуск карты.
Хотя бы SMS - и так ведь клиент согласен платить вам за услугу!
tmp01 написав:На фоне падением Федота - как то померкла тема закрытия Атмосферы.... Хочу напомнить представителям банка - есть хорошие новости для клиентов на эту тему?
Увы, фраза "Безкоштовно скористатися послугою можна до 5-ти раз на місяць" - все портит. Ведь это правило и раньше работало (по основным дебеткам, за кредитки не в курсе). Так что анонс больше похож на пустой пиар ((
Востаннє редагувалось tmp01 в Сер 18 тра, 2016 16:15, всього редагувалось 1 раз.
Vorlon написав:Пляка знає Давно просил, без какой-либо реакции, повторюсь. Можно ли в интересах любимых клиентов включить в льготный период по кредитным картам: 1) абонплату за СМС (как в своё время сделала Дельта); 2) плату за страховку; 3) плату за перевыпуск карты.
Хотя бы SMS - и так ведь клиент согласен платить вам за услугу!
Vorlon, під дію пільгового періоду підлягають лише операції з покупки товарів та оплати послуг здійснені в торгово-сервісних підприємствах та мережі інтернет. На даний час у нас одні з найбільших пільгових періодів по кредитним карткам в Україні. Дякуємо за Вашу пропозицію, ми передамо її у роботу в профільний підрозділ. З повагою - Банк Михайлівський.
Сlientage, вівця Доллі в даному випадку була обрана на основі назви акції "Клонуємо Ваші гроші".... клонування, вівця - перша успішно клонована тварина, от такі у нас асоціації Під час розробки наступних рекламних кампаній будемо зважати на Вашу пропозицію
А може вівцю легше стригти , а клонування або буде , або ні