|
|
![]() yevgen12 никто не говорит что банк лопнул,их объединяют,а вы в тысячный раз пишите что снял с карты деньги
![]() Люди, ну що ви панікуєте!Якщо б хотіли кинути, то капітали б не закидали на поточний!
Все буде добре! Якщо йде злиття банків, то вони хочуть зафіксувати портфель перед передачею активів, того і ввели обмеження на зняття наліку чи СЕП! Навіть "зрадофіл" Дуб і той про ніякий апокаліпсис не говорить. Персонально для мене Зінков-рідкісна паскуда і сволота (будучи в ОТП, залишив йому в спадок дофіга поганих кредитів, які ледве не поховали банк у 2009-му, потім нагадив у Надрах-падлах і нарешті заліз у Пт). А якщо Дуб правий, то ця паскуда тупо використала свій "дах" у виді ще одної аферистки Каті Рожкової, щоб приєднати до Платинуму "живий" і прогресивний банк. Це мене шокує найбільше... До якого дна вже треба опуститися, щоб таке робити. Однак в цій ситуації мене дуже, навіть не так, ДУЖЕ-ДУЖЕ-ДУЖЕ приємно вразили дії топ-менеджменту "Михайлівського". В першу чергу щодо Капіталів. А могли б і кинути ![]() Але якщо Ігор Дорошенко на посту предправління Михайлівського поступив так чесно, то є надія, що і на посту предправління нового "мегабанку" він поведе себе так же достойно. Не претендую на істину в останній інстанції, але такого рівня професіоналізму і відповідальності при злитті банків ще у нас в Україні не було... ![]() это была всего лишь просьба не показывать лишний раз нелюбовь и подавать ссылки в удобоваримом виде [url=http]название сслыки[/url] - ведь проще чем всем заинтересовавшимся перековыривать гугл. Востаннє редагувалось busypit в П'ят 20 тра, 2016 11:15, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ви це мені розказувати будете? ![]() Коли трупу замінять більшість органів, включно з мОском, то шанси є. Але я в чудеса не вірю. В будь-якому випадку дьоргатися і знімати щось із вКладу я не збираюся. Для мене показником були Капітали... Закінчиться процес об"єднання банОків-і будемо думати, що робити... В будь-якому випадку, такої халяви і впевненості у майбутньому, як це було раніше, уже не буде. На жаль...
|
|