busypit написав:По текущим счетам (2620) и проценты (2628) к ним выплаты осуществляются даже при действующей ВА при наличии средств у банка. По депозитным счетам 263* выплаты при ВА возможны лишь в случае окончания срока действия договора.
Мне не выплатили по 2628 и фонд сказал, что по ним не гарантируется. Вам уже выплачивали по 2628?
day написав: sportmercedes написав: По карті ДН кому вдалося зняти сьогодні 1000? Якщо це дежавю, як було в Дельті? Ліміти під 0, чи ще якись період часу можна було витягувати по візі, через ібанкінг?
Я сегодня в 00:30 снимал 4000 в сбере.mRhein
я вчора з Деп Націонал карти в 2-х банкоматах Ощадбанку нічого не зняла, навіть щоб отримати стан рахунку була відмова, не пригадую текст відмови дослівно, а в райффанзен вдалося вчора ввечері зняти 1000грн, але була комісія 20 грн, правда відділення працювали ще і казав один працівник, що здається ця комісія повертається,але чи так? може хтось знає?
якщо не буде ВА, то комісію повернуть за перші 5 транзакцій зняття в чужому банкоматі в цьому місяці
Дуб как всегда смешивает всё в кучу. Вчера сотрудники и так должны были работать согласно графика Я проходил мимо - обычная рабочая обстановка, немного пожарче. Про сегодня, не могу сказать. Проходил мимо, и как-то не додумался заглянуть им в окна
У кого есть рядом отделение - будет интересно узнать что видно из окон
Customer написав:фонд сказал, что по ним не гарантируется
на умовах договору банківського вкладу (депозиту), банківського рахунку або шляхом видачі іменного депозитного сертифіката, включаючи нараховані відсотки на такі кошти;
VLADPn написав:только что снял по тыще в агриколе картами виза голд и платинум кэшбек. Радовался как ребенок.
Якщо перекидали на вихідних, то зняття проведеться швидше за все за рахунок кредитних коштів з комісією - 49 грн.
Знімав з візи, перекидав сьогодні в інтернет-банку. Комісія в атмосфері блокується на 3 дні 2,9% (в контакт-центрі підтвердили). Крім того кажуть, що у Михайлівському ще операційний день п'ятниці не закритий!
Вкладчик1234 написав:Дуб как всегда смешивает всё в кучу. Вчера сотрудники и так должны были работать согласно графика Я проходил мимо - обычная рабочая обстановка, немного пожарче. Про сегодня, не могу сказать. Проходил мимо, и как-то не додумался заглянуть им в окна
У кого есть рядом отделение - будет интересно узнать что видно из окон
Самое главное каким днем работают: пятницой или понедельником.