|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 24 тра, 2016 18:38
guntherhouse777
А если подробей???
-
artushonok86
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 тра, 2016 18:38
cdj2 написав:Карта погорельца в альфа банке. (для выплат фгвфл). Надеюсь банком-агентом по михе и феде будет альфа.
Надейтесь , давно в выплатах не учавствовали Укрэксимбанк и Укргазбанк как бы им не дали подзаработать? Меня бы устроил Приват
-
olgerd
-
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 986 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 тра, 2016 18:39
guntherhouse777 написав: Квесторе_поверніться написав: Mirax написав:Ну от і відмучився, бідолаха.  Порекомендуйте, будь-ласка, наступний о6'єбанк. 
Ніяких мук не було....смерть миттєва.
Друзья! Во вт. прошлый мною было получена инфо о скорой и неизбежной ВА в Фидо и Миху. Прям с датами. Как впоследствии оказалось, верными. И если проблемы Феди подтвердились тут же, то за Миху... Рука не поднималась написать. Все помним Папу и его сообщение... Разве тока каками в него не кидались. В отделениях Михи и во вт., ср. чт. все было тихо и полно денег, снимай не хочу. Ну, какая к черту ВА. Так вот я к чему. Сегодня тот же источник сообщил инфо, которая порадует ВВС.)) Дата: вторая половина июня.
Я думаю, що ця інфа порадує не лише ВВС, а усіх без виключення вкладників Михайлівського. Навіть тих, хто (майже) все звідти виніс. Надто вже по-конченому ламали банчок через коліно. Месть-это блюдо, которое надо подавать холодным (С) Kill Bill P.S. Так тоді платити цій незрозумілій фінансовій компанії стрьомно вдвойнє...
-
Nighthawk
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 тра, 2016 18:46
Nighthawk написав:Я думаю, що ця інфа порадує не лише ВВС, а усіх без виключення вкладників Михайлівського. Навіть тих, хто (майже) все звідти виніс. Надто вже по-конченому ламали банчок через коліно. Месть-это блюдо, которое надо подавать холодным (С) Kill BillP.S. Так тоді платити цій незрозумілій фінансовій компанії стрьомно вдвойнє...
Гроші не пахнуть, особисто я не маю нічого проти Платинума. Хай працює на благо клієнтури. Ну а те що сталося з Міхою винних потрібно шукати зовсім в ніших установах 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 тра, 2016 18:50
guntherhouse777 написав: Квесторе_поверніться написав: Mirax написав:Ну от і відмучився, бідолаха.  Порекомендуйте, будь-ласка, наступний о6'єбанк. 
Так вот я к чему. Сегодня тот же источник сообщил инфо, которая порадует ВВС.)) Дата: вторая половина июня.
Что такое ВВС?
-
v0909
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 тра, 2016 18:56
Друзья! Во вт. прошлый мною было получена инфо о скорой и неизбежной ВА в Фидо и Миху. Прям с датами. Как впоследствии оказалось, верными. И если проблемы Феди подтвердились тут же, то за Миху... Рука не поднималась написать. Все помним Папу и его сообщение... Разве тока каками в него не кидались. В отделениях Михи и во вт., ср. чт. все было тихо и полно денег, снимай не хочу. Ну, какая к черту ВА. Так вот я к чему. Сегодня тот же источник сообщил инфо, которая порадует ВВС.)) Дата: вторая половина июня.
Спасибо учтем
-
bogat
-
-
- Подякував: 178 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 тра, 2016 18:57
Конкретизуйте, будь ласка, за ВВС (не в курсі). Стосовно Капіталів, які бурхливо обговорюються. Тільки що взяв договір Капітал + і найперше, що бачу - Договір між громадянином і ПАТ "Михайлівський" (не якась інша контора) Вивчу - напишу більше
-
witas65
-
-
- Подякував: 96 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 тра, 2016 19:00
artushonok86 написав:А если подробей???
v0909 написав:Что такое ВВС?
Сейчас прибежит rufius и расскажет о давнем конфликте с задержкой выплаты депо 
-
alex-mazda-6
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 тра, 2016 19:11
Стосовно Капіталів, які бурхливо обговорюються. Тільки що взяв договір Капітал + і найперше, що бачу - Договір між громадянином і ПАТ "Михайлівський" (не якась інша контора) Вивчу - напишу більше
Это договор про открытие текущего счета, смотрите другой
-
YIK
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-