cellar написав:1. если ВА признает договор ФК с банком нинкчемным (по которому ФК как-то взяло деньги на своем счету и перевело на вкладчиков) - подлежит ли переводе деньги с счетов вкладчиков обратно на ФК? и обжаловать это в админсуде с включением всех вкладчиков кому пришел перевод как заинтересованных лиц - надо до месяца времени. цирка конечно будет... 2.не дает покоя вопрос почему тов ирц еще работает, по идее если там были махинации - его должны были прикрыть еще 20 или на крайняк 24 мая...
Де юре, якщо б Михалич все правильно зробив і офіційно повідомив, що ми повинні платити іншому кредитору, то ми б повинні були платити Піфагору... Але Михалич не зробив все як слід... І тепер патова ситуація. Фагор шле писульки, що йому тре платити, а ми маємо повне право його посилати! ))) Фонд гутарить, що по його реквізитах платити, але ж й тут є небезпека для кредитчика. Бо якщо Піфагор виграє справу, і Фонд не занікчемить угоду про продаж кредитного портфелю, то ми б повинні були йому платити, але за умови коректного інформування кредитчиків..)) А так як вже є порушення, то ми Піфагора можемо посилати, навіть якщо він виграє справу у Фонда....)) І не здивуюся, якщо Піфагор стребує збитки у судовому порядку від Фонду, а може хтось і сяде...))) Думаю в юридичному плані угода про продаж ювелірно вивірена Михаличем... і Фонд раком профі поставлять, не занікчемить він угоду...)) А от платити кредитчикам не доведеться вже... бо Піфагор стребує все з Фонду...))) Це мстя Михалича за рейдерство....)) І вперше в історії ми спостерігатимемо як кредитчики і банкстери стануть союзниками і реготатимуть на Фондовиками! ))
Козак-характерник написав:Думаю в юридичному плані угода про продаж ювелірно вивірена Михаличем...
Типова схема кишенькових злодіїв - один витягує з кишені гаманець, передає другому, а той третьому, а перший вже як би і непричому, якщо його піймають.
Козак-характерник написав:Думаю в юридичному плані угода про продаж ювелірно вивірена Михаличем...
Типова схема кишенькових злодіїв - один витягує з кишені гаманець, передає другому, а той третьому, а перший вже як би і непричому, якщо його піймають.
тут якщо й вкрадено щось, то вже точно не у вас і не в мене
можливо, в іншого злодія (фонду грабування), але мені особисто його анітрохи не жалко
можливо, в іншого злодія (фонду грабування), але мені особисто його анітрохи не жалко
Точно! Це мстя Михалича, що його раком захотіли поставити, то Михалич і психанув... І якщо моя теорія вірна... то я за Михалича...)) Хоч разок подивитися як Фондовики у калюжу сядуть... або у в'язницю...)) Або баблом обламаються...))
В будь якому випадку платити не можна до того часу, поки Фонд у суді не занікчемить угоду продажу кредитного портфелю! А якщо Фонд і виграє справу, то всі % і штрафи можна занікчемити вже нам і сплатити лише тіло!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 31 тра, 2016 18:46, всього редагувалось 1 раз.
cellar написав:1. если ВА признает договор ФК с банком нинкчемным (по которому ФК как-то взяло деньги на своем счету и перевело на вкладчиков) - подлежит ли переводе деньги с счетов вкладчиков обратно на ФК? и обжаловать это в админсуде с включением всех вкладчиков кому пришел перевод как заинтересованных лиц - надо до месяца времени. цирка конечно будет... 2.не дает покоя вопрос почему тов ирц еще работает, по идее если там были махинации - его должны были прикрыть еще 20 или на крайняк 24 мая...