Webracer написав:Intento, відсотки — це лише походження ваших коштів, а не їх вид. Сумуються всі грошові кошти на рахунках в банку і виплачуються, але не більше 200 тис. грн. Мабуть варто отримати спочатку цей ліміт, а вже потім подавати заяву на отримання залишку.
Только заяву о кред. требованиях пишете не ранее, чем выйдет объява в Голосе Украины.
Позвонил проверить в реестре - данных нет , оператор как попугай " Вы можете обратиться в отделение" , я ей говорю я хочу деньги заказать прежде чем идти в отделение - в ответ - вы не можете заказывать на грячке, обращайтесь в отделение
Позвонил проверить в реестре - данных нет , оператор как попугай " Вы можете обратиться в отделение" , я ей говорю я хочу деньги заказать прежде чем идти в отделение - в ответ - вы не можете заказывать на грячке, обращайтесь в отделение
Barsurman, brainybird, Goodman, guntherhouse777, Obval_Defoltovich, nickvlk1, Webracer, Вкладчик1234, благодарю за ответы, советы и бесценный личный опыт. Значит, получаю выплату и отправляю заявку на включение в список кредиторов.
06 червня 2016 року внесено зміни до реєстру учасників Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: із реєстру учасників Фонду виключено ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» у зв’язку з відкликанням банківської ліцензії та ліквідацією банку