day написав:Вкладчик1234 По сути: в чём у Вас вопрос?
моє питання по темі колишній капітал: чи потрібно звертатись до ІРЦ за документом про повернення коштів згідно конкретного договору, і які документи вимагати від них?
Можна звернутись....чому ні. Можна вимагати платіжне доручення згідно якого кошти перерахували з рахунку ІРЦ на Ваш поточний в Михалича.
unlock написав:Я платил 26.05 на 2909. Фагор позвонил сам, назвал дату моей проплаты и сумму и начал ныть, что я не тому плачу. Тоесть платёж прошёл.
это хорошо, но почему чтоб узнать прошел ли платеж в Миху, нужно звонить (или ждать звонка) Фагору? Т.к. Миха не видит еще платежи у себя?
Міха не бачить - у моєму відділенні, яке формально не працює, подивились мій рахунок 2620 - там все без змін з 23 числа, хоча платив ОМП СЭПом з Альфи 27-го на 2909. Так що виходить з 2909 поки не зараховували. Зі слів працівників, всі рахунки заблоковано на вхід і на вихід, тобто заплатити на 2620 неможливо...
Тут уже писали , что Миха начал выдавать выписки по кредиткам в тех отделениях , которые уже открыли .
В отд. на Липківського(Киев), которое есть в списке "открытых" ждут каких-то печатей и особой команды "работать". Ничо больше не знают. Дверь закрыта. Теннисный стол так и не поставили. Купил ещё кулёк попкорна