Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ощадбанк посилює свої позиції на ринку страхування. З початку поточного року банк реалізував 135 тис. страхових продуктів, тим самим покращивши минулорічний результат у 30 разів. Ще рік тому за п’ять місяців було оформлено лише 4,5 тис. договорів страхування.
Деякий час я вагався чи покласти гроші на депозит в Ощадбанк. Через вагання почав моніторити інтернет, ніби все гарно, чесно і дуже привітно посміхається пан Пишний з Фейсбуку. І от вчора я натрапив на статтю в інтернеті про коррупцію у Ощадбанку. Почитав, тай закрив сторінку. А вдома хотів почитати цю ж статтю дружині, аж раптом виявилось, що статтю вже "затерли". Гугл її видає - а відкриваєш сторінку - її нема! Спочатку я подумав, що то якісь неполадки із сайтом, почав шукати її на інших ресурсах і от дивина така історія повторилась 3-4 рази на різних сторінках. Сказати що я був здивований - нічого не сказати. В наш час в інтернет просторі багато брехні та наклепів, тож цим нікого не здивуєш. Але, те, що Ощадбанк "зачищає" про себе статті - ось що викликало мій подив і розчарування. Адже хто буде видаляти НЕправдиві статті в наш час? Я людина вперта і довго шукав на широких просторах інтернету згадку про ту ненависну коррупцію у Ощадбанку, і таки знайшов: http://prioritet.org/rezonans/item/6252 ... hchadbanka Бажаю всім приємного читання, поки Ощадбанк не видалив статтю знову. А висновки робіть самі, я свої вже зробив і мої гроші Ощадбанку не дістануться.
andryff написав:Деякий час я вагався чи покласти гроші на депозит в Ощадбанк. Через вагання почав моніторити інтернет, ніби все гарно, чесно і дуже привітно посміхається пан Пишний з Фейсбуку. І от вчора я натрапив на статтю в інтернеті про коррупцію у Ощадбанку. Почитав, тай закрив сторінку. А вдома хотів почитати цю ж статтю дружині, аж раптом виявилось, що статтю вже "затерли". Гугл її видає - а відкриваєш сторінку - її нема! Спочатку я подумав, що то якісь неполадки із сайтом, почав шукати її на інших ресурсах і от дивина така історія повторилась 3-4 рази на різних сторінках. Сказати що я був здивований - нічого не сказати. В наш час в інтернет просторі багато брехні та наклепів, тож цим нікого не здивуєш. Але, те, що Ощадбанк "зачищає" про себе статті - ось що викликало мій подив і розчарування. Адже хто буде видаляти НЕправдиві статті в наш час? Я людина вперта і довго шукав на широких просторах інтернету згадку про ту ненависну коррупцію у Ощадбанку, і таки знайшов: http://prioritet.org/rezonans/item/6252 ... hchadbanka Бажаю всім приємного читання, поки Ощадбанк не видалив статтю знову. А висновки робіть самі, я свої вже зробив і мої гроші Ощадбанку не дістануться.
Що Поліщук не хоче кредит віддавати так ми це знали. Вже один його бізнес мертвий (Михалич). На черзі інші бізнеси.
“Государство должно в течение 2 последующих лет отказаться от полной гарантии по депозитам физических лиц в Ощадбанке”, – отмечает НБУ.
При этом Ощадбанк должен стать участником Фонда гарантирования вкладов.
По мнению Нацбанка, отказ от гарантий никоим образом не повлияет на готовность государства поддерживать банк в случае необходимости.
Критически важным является привлечение частных инвесторов/МФО в оба госбанка и отказ государства от владения всеми другими банками.
Напомним, согласно законодательству, государственная гарантия по вкладам населения для членов Фонда гарантирования вкладов ограничена суммой 200 тыс. гривен, тогда как в Ощадбанке гарантируются 100% вкладов населения.
artushonok86 написав:Квесторе_поверніться следующий - строительный бизнес, темпы стройки жилых обьектов падают не по дня, а по часам....
не везде, в нормальных строй компаниях как раз наоборот стройки идут более повышенными темпами чем ранее и квартиры распродаются быстрее - не успеваешь узнать по чем в уже почти сданной части цена как там уже все продано и на продажу есть только в еще строящейся части... и это по нескольким застройщикам так. Более того даже аутсайдеры чуть активизировались и начали строить быстрее...