|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 08 чер, 2016 22:30
ol_zy написав:100% - никто... штрафы/пени - могут насчитывать, а могут и нет - х/з тут также гарантий дать никто не сможет. Фонд и с некоторых пор миха - говорят на 2909. Фагор и до недавнего миха - говорили на фагор. Если заплатить обоим, то пени/штрафа не будет точно, но при условии, что до 25.05 - вы оплатили нужную часть...
с момента вынесения определения об обеспечении — никаких штрафов и пеней уже не будет
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 22:32
unlock написав: 0720 написав: Bosstone написав:Выходит, что эти погашения так и висят на котловом 2909. Будут ждать, пока закончатся суды?
эти погашения находятся в распоряжении жуликов из Фонда Грабування, что они захотят, то с ними и сделают
Пусть делают с ними, что хотят, но клиент, который оплатил на 2909 свои обязанности по кредиту выполнил и может расслабиться.
да даже и тот который не оплатил — тоже может расслабиться 
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 22:35
Квесторе_поверніться написав:0720, пересічний імярек в процес Ірклієнко проти Плеяди може вклинитись як третя сторона?
може, якщо його кредит включено до оспорюваного договору факторінгу — в такому разі вирішення спору зачіпає його інтереси і може вплинути на його права чи обов'язки більш того, при поданні заяви про залучення до справи він може навіть обирати процесуальний статус з трьох можливих: - третя особа на стороні позивача, - третя особа на стороні відповідача, - третя особа, що заявляє самостійні вимоги стосовно предмета спору (по суті це окремий позивач, якщо знайдуться на це правові підстави). Втім, саме залучення його до справи залишається на розсуд суду відповідно до обставин справи і вимог закону І ще одне: ніякого процесу "Ірклієнко проти Плеяди" не існує. Існує інший процес: "Плеяда проти Фонду та Ірклієнка, третя сторона Банк Михайлівський". Тобто позивач тут Плеяда, а відповідачі — Фонд та його уповноважена особа.
Востаннє редагувалось 0720 в Сер 08 чер, 2016 22:47, всього редагувалось 1 раз.
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 22:42
0720 написав: Квесторе_поверніться написав:0720, пересічний імярек в процес Ірклієнко проти Плеяди може вклинитись як третя сторона?
може, якщо його кредит включено до оспорюваного договору факторінгу — в такому разі вирішення спору зачіпає його інтереси і може вплинути на його права чи обов'язки більш того, при поданні заяви про залучення до справи він може навіть обирати процесуальний статус з трьох можливих: - третя особа на стороні позивача, - третя особа на стороні відповідача, - третя особа, що не заявляє самостійних вимог стосовно предмета спору. Втім, саме залучення його до справи залишається на розсуд суду відповідно до обставин справи і вимог закону І ще одне: ніякого процесу "Ірклієнко проти Плеяди" не існує. Існує інший процес: "Плеяда проти Фонду та Ірклієнка, третя сторона Банк Михайлівський". Тобто позивач тут Плеяда, а відповідачі — Фонд та його уповноважена особа.
Дякую. І варто вклинюватись? На якій стороні? І скільки це буде коштувати?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 22:49
Квесторе_поверніться написав: 0720 написав: Квесторе_поверніться написав:0720, пересічний імярек в процес Ірклієнко проти Плеяди може вклинитись як третя сторона?
може, якщо його кредит включено до оспорюваного договору факторінгу — в такому разі вирішення спору зачіпає його інтереси і може вплинути на його права чи обов'язки більш того, при поданні заяви про залучення до справи він може навіть обирати процесуальний статус з трьох можливих: - третя особа на стороні позивача, - третя особа на стороні відповідача, - третя особа, що не заявляє самостійних вимог стосовно предмета спору. Втім, саме залучення його до справи залишається на розсуд суду відповідно до обставин справи і вимог закону І ще одне: ніякого процесу "Ірклієнко проти Плеяди" не існує. Існує інший процес: "Плеяда проти Фонду та Ірклієнка, третя сторона Банк Михайлівський". Тобто позивач тут Плеяда, а відповідачі — Фонд та його уповноважена особа.
Дякую. І варто вклинюватись? На якій стороні? І скільки це буде коштувати?
окрім вас ніхто не відповість на це питання, звідки я можу знати що вам варто, а що ні яку мету ви ставите такими діями? чого хочете отримати?
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 22:58
Это пока вилами по воде... у вас есть выписка с печатью где этот факт отражен? у меня - нет. есть сообщение от фонда о вашем долге? у меня - нет.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 22:59
Напевне дозвіл платити Михайлівському як кредитодавцю.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 08 чер, 2016 23:08
0720, в процесі Плеяда проти Фонду хочу щоб суд визначив мені як 3 особі коли, кому і яким макаром я маю гасити кредити які брав в Михалича.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 23:21
Квесторе_поверніться написав:0720, в процесі Плеяда проти Фонду хочу щоб суд визначив мені як 3 особі коли, кому і яким макаром я маю гасити кредити які брав в Михалича.
подавайте заяву в Окружний адміністративний суд Києва до судді Шулежка про залучення вас третьою особою на підставі того, що ваш кредит передано за оспорюваним договором факторінга, мотивом зазначте те, що рішення суду впливає на ваши інтереси, права та обов'язки, посилайтесь на статтю 53 Кодексу Адіміністративного Судочинства України суддя задовольнить заяву і залучить вас до справи третьою особою — 99% шансів тоді ви зможете висловлювати свої доводи і міркування в ході процесу, суддя буде ставити запитання і вам, і певним чином навіть радитися з вами 
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 чер, 2016 23:30
0720 написав: Квесторе_поверніться написав:0720, в процесі Плеяда проти Фонду хочу щоб суд визначив мені як 3 особі коли, кому і яким макаром я маю гасити кредити які брав в Михалича.
подавайте заяву в Окружний адміністративний суд Києва до судді Шулежка про залучення вас третьою особою на підставі того, що ваш кредит передано за оспорюваним договором факторінга, мотивом зазначте те, що рішення суду впливає на ваши інтереси, права та обов'язки, посилайтесь на статтю 53 Кодексу Адіміністративного Судочинства України суддя задовольнить заяву і залучить вас до справи третьою особою — 99% шансів тоді ви зможете висловлювати свої доводи і міркування в ході процесу, суддя буде ставити запитання і вам, і певним чином навіть радитися з вами 
Дякую за розяснення. Якби був постійно в Києві то побавився б в цю забаву а так мені не вдасться постійно відвідувати судові засідання.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
|