newbie написав:А Лерка сказала, что даст ей за это премию. Как и, возможно, куратору НБУ в Михе.
Так і без премій некисло: Зарплата глави Національного банку Валерії Гонтаревої становить 163 тисячі гривень на місяць, її заступників – 150 тисяч гривень. Її заступниками є Владислав Рашкован, Яків Смолій, Дмитро Сологуб, Олег Чурій і Катерина Рожкова. Всі заступники отримують по 150 тисяч гривень на місяць. http://www.epravda.com.ua/news/2016/06/22/596670/
Я плачу, за что им такие еврозарплаты. Пилят еще и с бюджета тянут.
alexbrnn написав:Проходил вчера мимо закрытого отделения "Михайловского". Заглянул в окно. В центре зала стоят коробки из-под ксероксов с документами. Я так понимаю, ВА первичные документы банка не спешит свозить к себе и пускать в обработку информации...
на відкатах з оренди відділення адміністратор також бабло зашибає
alexbrnn написав:Проходил вчера мимо закрытого отделения "Михайловского". Заглянул в окно. В центре зала стоят коробки из-под ксероксов с документами. Я так понимаю, ВА первичные документы банка не спешит свозить к себе и пускать в обработку информации...
З 82 відділень Ірклієнко напівживими лишив лише 27.
З 82 відділень Ірклієнко напівживими лишив лише 27. відділення може бути непрацюючим, але зацікавлений орендар, маючи власний інтерес, буде справно сплачувати орендну плату орендодавцю, виводячи кошти з ліквідаційної маси, тому перелік працюючих відділень не показник. От, коли на непрацюючих відділеннях зникне вивіска МихБанку і з'явиться оголошення з телефоном орендодавця про оренду, тоді все добре Проходжу повз відділення на Ринку, воно зачинено, працівників не видно, орендна плата капає
От народ дає: знали, що капітал не підпадає під ФГВФО, а тепер ще й обурюється, що Фонд намагається не платити. Ганьба буде юристам держави, якщо все ж доведеться платити з бюджету "капіталістам"
kmm3 написав:От народ дає: знали, що капітал не підпадає під ФГВФО, а тепер ще й обурюється, що Фонд намагається не платити. Ганьба буде юристам держави, якщо все ж доведеться платити з бюджету "капіталістам"
Никто не требует выплат по капиталам. Требуют выплат с 2620
kmm3 написав:От народ дає: знали, що капітал не підпадає під ФГВФО, а тепер ще й обурюється, що Фонд намагається не платити. Ганьба буде юристам держави, якщо все ж доведеться платити з бюджету "капіталістам"
Деньги же не остались в "Капитале"?
"Капитал" вернули на текущие счета 2620. Дальше выдача с кассы, внесение в кассу на оформление депозита. Что здесь не законно? Что "Капитал" вернули деньги на тек. счет?