Ростик один из немногих уважаемых мною журналистов. Но его канал не релевантен к рекламе какого-либо товара и обзоры коммерческой продукции он не делает. На Ad Sence по Украине очень низкая ставка за клик, но те, у кого лям подписчиков зарабатывают неплохо.
flyman написав:тут растішки не вірили, що на 300 зл. (1900 грн.) можна спокійно і непогано харчуватися в Польщі. В Україні від дуже багатьох людей чую, що в Польщі продукти дешевше.
..На питание уходит в среднем 300-400 злот на человека в мес.. Тут даже если брать Украину, то получается не на много меньше по питанию и квартплате, если у вас своя квартира.
Выделил непанятку
харчування + компослуги в Польщі +/- як в Україні, Дохід в Польщі більше чим в 3 рази вищий. Їхав машиною вчора, так от із почутого з розмови водія із Львова із поляком пасажиром: - житло у Львові догнало київські цінники, - середня з/пл у Львові 600 зл., у Польщі 2000 зл.
flyman написав: харчування + компослуги в Польщі +/- як в Україні, Дохід в Польщі більше чим в 3 рази вищий. Їхав машиною вчора, так от із почутого з розмови водія із Львова із поляком пасажиром: - житло у Львові догнало київські цінники, - середня з/пл у Львові 600 зл., у Польщі 2000 зл.
respect00 написав:Отдых в Одессе НЕМО на 2 недели в семейном номере стоит 120 000 грн!!!! включен завтрак! в Одессе млятЬ!
Я, сейчас отдыхаю в Каннах с семьей, так дешевле выходит.
Я же сказал, Одессе надо дать отдохнуть в этом сезоне.
уже по ящику показали насколько грязное море в Одессе и окрестностях... жалкие 10% желания поехать в Одессу отбили полностью. Придется в Батуми отдыхать...
Я трохи з матрацу переклав на депо. Це як 50+50=100 і 10+90=100. В системі грошей не більшає, просто переливається "матрац-депо-квартира-матрац" і т.д. Ріст депо каже що матраци тоншають і нерухомість розпродається.