|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:44
d_12 написав:шахраями повинні займатись компетентні органи
Так подайте на них в суд, в прокуратуру і т.д., і т. п., чого це фонд повинен робити? Справа у тому, що всі прекрасно розуміють, що винні самі, однак вбачають більше сенсу у впаданні в "несвідомість" (несознанку) і обзивати фонд останніми словами. d_12 написав:так "взувають" свідомих і несвідомих "капіталістів", добросовісних вкладників і позичальників
Вони самі себе взули. В крайньому випадку, кожен із капіталістів, хто зареєєстрований на цьому форумі, прекрасно розумів, куди ліз. Не прокатило. Якби я так попав, я б звинувачував тільки себе і трохи - цинізм власників Михайлівського. Я б сподівався, що фонд, все ж, виплатить мені мої кошти. Але кричати, вересканими, хамити і обзиватись та апелювати до "шин", причому в сторону того, хто якщо і винуватий, то тільки непрямо - це абсолютний оксюморон і сюр. Знову відсилаю вас до запощеної мною трохи раніше картинки.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:46
d_12 написав:готівкові і кредити під ельдорадо могли забезпечити таку дохідність для вкладників
Та ладно! Депозитів на 2,6 млрд, кредитів на 700 млн разом з грейсами! Ну перестаньте, будь-ласка.
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:48
Bobb написав: d_12 написав:шахраями повинні займатись компетентні органи
Так подайте на них в суд, в прокуратуру і т.д., і т. п., чого це фонд повинен робити? саме так, це повинен робити саме фонд, — більш того, це його прямий обов'язок як суб'єкта владних повноважень, з моменту отримання контролю і управління банком а також прямий обов'язок фонда — захищати права вкладників і виплатити їм залишок на рахунках 262х, 263х в межах гарантованої суми 200 000 грн
Востаннє редагувалось 0720 в Сер 06 лип, 2016 15:50, всього редагувалось 2 разів.
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:49
Bobb написав: d_12 написав:готівкові і кредити під ельдорадо могли забезпечити таку дохідність для вкладників
Та ладно! Депозитів на 2,6 млрд, кредитів на 700 млн разом з грейсами! Ну перестаньте, будь-ласка.
Вважаєте весь кредитний портфель юрикам в 1,5 млрд мертвим?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:50
у фонда нет денег для выплат фидо, а для вклада капитал у михи 1млрд. грн. тем более такой суммы нет. фонд уверен отправит этих людей в суд, тем самым будет тянуть время.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:52
Игорь Алексеевич написав:у фонда нет денег для выплат фидо, а для вклада капитал у михи 1млрд. грн. тем более такой суммы нет. фонд уверен отправит этих людей в суд, тем самым будет тянуть время.
естественно у них нет денег, все деньги ушли на ягуары и на конские зарплаты естественно, будет тянуть время естественно, будет нарушать закон и права граждан для фонда грабування это всё так же естественно, как дышать
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:52
0720 написав:"інакше ми повстанемо" це як раз позиція тих самих керманичей які завдяки шинам і каструлям в 2013-2014 опинилися у руля і тепер мають змогу грабувати людей через НБУ та ФГВ саме завдяки таким "повстанням" клієнти втратили вже близько 500 млрд грн в банках, які визнані неплатоспроможними Нацбанком і в подальшому розграбовані Фондом (клієнти — маються на увазі всі: юрособи, ФОП, фізособи 200+ та 200-) Тому вашу претензію типу "інакше ми повстанемо" слід адресувати саме дупутататм-парасюкам, мерам-кличкам, міністрам-яценюкам та їм подібним. Саме вони свого часу і "повстали" і натворили весь цей гіркий катаклізм, перетворивши і без того не дуже правову державу — вже зовсім в лохотрон і бандитський цирк
Це абсолютно емоційна та несправедлива позиція (причому з певним душком), ви ж самі це розумієте, тому дозвольте, навіть коментувати не буду 0720 написав:водночас, я і сам із задоволенням стану на бік держави — але не раніше ніж вона стане державою і буде поводитись саме як держава, а не як кодло вороватих тимчасових хапуг
А моя основна думка - що держава, якраз, ми з вами і є. А ми з вами - якраз і є "кодло вороватих тимчасових хапуг". Ситуація з Михайлівським досить добре висвітлила одну із граней цієї нашої сторони.
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:53
0720 написав:фонд нікому не підзвітний і нікому не підсудний, — що хоче те й робить
Дивує, що таке пише юрист Стаття 5. Підзвітність Фонду 1. Фонд підзвітний Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України та Національному банку України. Фонд є юридичною особою публічного права Стаття 124 Конституції України Юрисдикція судів поширюється на всі правовідносини, що виникають у державі.
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:55
Квесторе_поверніться написав:Вважаєте весь кредитний портфель юрикам в 1,5 млрд мертвим?
В організації, де я працюю, також є свій кишеньковий банк. Тому впевнений, що величезна частина наших депозитів пішла на так зване кредитування пов'язаних осіб, а це, в основному - гроші в одному напрямку.
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:58
Bobb написав: Квесторе_поверніться написав:Вважаєте весь кредитний портфель юрикам в 1,5 млрд мертвим?
В організації, де я працюю, також є свій кишеньковий банк. Тому впевнений, що величезна частина наших депозитів пішла на так зване кредитування пов'язаних осіб, а це, в основному - гроші в одному напрямку.
На яку букву назва Вашого кишенькового?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-