Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
klug написав:Шерлок У Ощада ІБ безкоштовний, якщо вам не ліньки вивчати тарифи і платний, якщо вам байдуже. А от у Ексіма ІБ платний без варіантів. Причому ціни на нього вони не соромляться доволі різко піднімати. От у Укргаза ІБ взагалі немає, тому ви можете обрати державний банк на свій смак.
ну не совсем он бесплатный о у Ощада - для того чтобы работать с ИБ должно быть активировано не бесплатное СМС-информирование
igpl Тут, практично, на кожній сторінці є посилання на те, як користуватися ІБ в Ощаді безкоштовно за допомогою Моєї картки, включаючи 2 посилання на попередній сторінці від пана rufiusа. Ви могли зробити собі безкоштовний ІБ швидше, ніж відписували мені. Якщо у вас є принципове бажання заплатити Ощаду за ІБ, то він надає вам таке право. Я банально не бачу, що ще можна обговорювати з цього приводу.
klug написав:igpl Тут, практично, на кожній сторінці є посилання на те, як користуватися ІБ в Ощаді безкоштовно за допомогою Моєї картки, включаючи 2 посилання на попередній сторінці від пана rufiusа. Ви могли зробити собі безкоштовний ІБ швидше, ніж відписували мені. Якщо у вас є принципове бажання заплатити Ощаду за ІБ, то він надає вам таке право. Я банально не бачу, що ще можна обговорювати з цього приводу.
А можно получить МК в другом отделении (не в том, где открывался депозит)? Будет ли видно мой депо в ИБ, если буду входить с использованием моей карты, открытой в другом отделении?
malser написав:А можно получить МК в другом отделении (не в том, где открывался депозит)? Будет ли видно мой депо в ИБ, если буду входить с использованием моей карты, открытой в другом отделении?
1.можно 2.в ИБ будут видны все ваши карточные,текущие и депозитные счета открытые во всех отделениях
velvet написав:2.в ИБ будут видны все ваши карточные,текущие и депозитные счета открытые во всех отделениях
Але це не має приспати вашу пильність, бо за перекази між рахунками, відкритими у різних РУ, тарифи відрізняються від переказів між рахунками у одному РУ.
Скупердяй написав:ну трьохрічні депо, тут ставка фіксується чи можуть переглянути?
Крім того, що можуть переглянути, так ще й повідомити вас зобов’язуються через дошку оголошень у відділенні.