Отже банку, то з маскви кошти привезли, то статутний капітал збільшили, то китайці грошенят підкинуть, то НБУ рефінанс дасть, але повернути 14 тис. доларів банк вкладнику не може
ну естественно обжалует, госбанки вообще даже в регламенте у себя прописали что обжалуются все решения, и в апелляцию, и в кассацию, ну и частные банки не отстают
тут ведь выиграть не проблема (во всех инстанциях), проблема именно в исполнении
Ні, не всі рішення оскаржуються Це рішення ПІБ не оскаржив Зобов'язати Публічне акціонерне товариство «Акціонерний комерційний промислово - інвестиційний банк» (код ЄДРПОУ 00039002) видати ОСОБА_1 (ІПН. НОМЕР_1) готівкою грошові кошти з поточного (карткового) рахунку № НОМЕР_2 у валюті рахунку - доларах США через касу у розмірі 1 450 000,0 /один мільйони чотириста п'ятдесят тисяч / доларів США. http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/57798506
Клієнту з 14 тис. можна морочити голову, а вот клієнт з 1,45 млн. мабуть жартів про видачу вкладу по 200 доларів на день не розуміє
оскаржити-то вони не оскаржили, але й виконувати будуть по 200 дол на добу, бо в рішенні не зазначено "одноразовою операцією"
такі рішення ні до чого, а юристи мають обирати належний спосіб захисту
0720 написав:оскаржити-то вони не оскаржили, але й виконувати будуть по 200 дол на добу, бо в рішенні не зазначено "одноразовою операцією"
Опять 25, читайте Закон про виконавче провадження, строк на добровільне виконання рішення 7 днів, а потім примусове виконання та ст. 382 КК. Ми вже це обговорювали.
Investor_K написав:Смогу ли я Голдовской картой оплатить покупку 10 кгрн ?
Добрый день! Клиенты банка имеют возможность осуществлять безналичные расчёты с использованием платёжных карт в пределах, определённых международными платёжными системами.
ПІБ це не відповідь. Озвучте торгові і кеш ліміти на сьогоднішній день! Цікавлять по голд і по аптеці
Доброго дня! Ліміти на безготівкові розрахунки - 75 000 грн. (Якщо Ви не встановлювали індивідуальний ліміт по картці); ліміт на зняття готівки в банкоматах по картці Gold - 3000 грн., через касу банку - до 5000 грн.
Prominvestbank написав:Доброго дня! Ліміти на безготівкові розрахунки - 75 000 грн. (Якщо Ви не встановлювали індивідуальний ліміт по картці); ліміт на зняття готівки в банкоматах по картці Gold - 3000 грн., через касу банку - до 5000 грн.
Яким документом встановлений ліміт на зняття готівки 3000 та 5 000 грн.?
mixa написав:Питання до форумчан:Якщо я з альфи по СЕП сьогодні відправлю в ПІБ в 14.00та/або з привата в 12.00Коли зайдуть на аптечну карту?І як в піб слати СЕП на 2625 ?(на пряму чи транз.)
сегодня вечером зачислят скорее всего, отправлять нужно на транзитник 29243904299 в назначении платежа укажите свой 2625
0720 написав:оскаржити-то вони не оскаржили, але й виконувати будуть по 200 дол на добу, бо в рішенні не зазначено "одноразовою операцією"
Опять 25, читайте Закон про виконавче провадження, строк на добровільне виконання рішення 7 днів, а потім примусове виконання та ст. 382 КК. Ми вже це обговорювали.
поки ви там обговорюєте, я на практиці майже кожного дня маю справу з ДВС та виконавцями
Alessandr1974 написав:Спасибо за ценную информацию . Что имеется в виду 500 грн под интернетом? Перевод денег p2p с карты на карту? Или покупка чего нибудь на розетке? Просто я читал выше , что на розетке можно вроде как по голде до 5000 в день скупиться?
Пожалуйста. р2р - лимит 500 грн в сутки. По розетке конкретно не знаю. Всё зависит от настроек и подключений - там возможны варианты. Знаю, что этот способ вывода денег был признан невыгодным по сравнению с обыкновенными торговыми терминалами. Через них вроде как 75 000 вывести не получалось, но до 50 000 в день люди вынимали. Теряли на комиссии "терминальщиков", теряли на конвертации. Хотя можно потери уменьшить. Или избежать комиссии Всё зависит от Ваших личных предпочтений, от требуемой скорости получения средств. Например лично я просто хожу в банк и получаю валюту наличными, без потерь и даже с небольшими процентами
Prominvestbank написав:Доброго дня! Ліміти на безготівкові розрахунки - 75 000 грн. (Якщо Ви не встановлювали індивідуальний ліміт по картці); ліміт на зняття готівки в банкоматах по картці Gold - 3000 грн., через касу банку - до 5000 грн.
Яким документом встановлений ліміт на зняття готівки 3000 та 5 000 грн.?