anis написав:с 15.07 не было еще ни одного вопроса, если не ошибаюсь, тех у кого не под фондом, а только те что под фондом, но не в реестре. А таких не единицы, и понять почему одни попали, другие нет так же не понятно. т.к. имея один и тот же вклад, кто-то в реестре, кто-то готовит письма((
логіка проста: операції внесення готівки з 19-23 могли робитися за рахунок грошей капіталів. Особливо 23. А так як капітали не можна відрізнити від реальних грошей, забанили усіх. Як у майбутньому їх можна розрізнити - не уявляю. пс: фонд вважає капітали нереальними грошима.
kolibri написав:0720 http:// Виктор Иванов http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/57166889 Єдиний державний реєстр судових рішень ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ reyestr.court.gov.ua
и шо?
абсолютно законное определение хозяйственного суда
в хозсуде физическому лицу делать нечего, за исключением случаев предъявления кредиторских требований в делах о банкротстве небанковских учреждений
на банки закон о банкротстве не распространяется, это установлено де6ильным законом о системе грабування
поэтому с фондом и его уполномоченным можно судиться либо в административном, либо в обычном гражданском суде, но никак не в хозяйственном
anis написав:с 15.07 не было еще ни одного вопроса, если не ошибаюсь, тех у кого не под фондом, а только те что под фондом, но не в реестре. А таких не единицы, и понять почему одни попали, другие нет так же не понятно. т.к. имея один и тот же вклад, кто-то в реестре, кто-то готовит письма((
логіка проста: операції внесення готівки з 19-23 могли робитися за рахунок грошей капіталів. Особливо 23. А так як капітали не можна відрізнити від реальних грошей, забанили усіх. Як у майбутньому їх можна розрізнити - не уявляю. пс: фонд вважає капітали нереальними грошима.
а хіба джерело надходження грошей не вказується в системі?
0720 написав: писать лучше сразу в Фонд, — и не заяву а жалобу на Ирклиенко
писать заявы Петровичу — только время терять
зразок заяви можете викласти?
немає ніякого зразку, пишіть у вільній формі
ну якось так:
З А Я В А щодо протиправного невключення в Реєстр вкладників
Я, Петренко Петро Петрович, ІПН 2222222222, є клієнтом (вкладником) банку ПАТ «Банк Михайлівський».
Згідно з оголошенням від 14.07.2016 на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – «Фонд»), у зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду рішення від 12.07.2016 № 1213, «Про початок процедури ліквідації ПАТ «Банк Михайлівський» та делегування повноважень ліквідатора банку», Фонд гарантування вкладів фізичних осіб – розпочав виплати коштів вкладникам банку ПАТ «Банк Михайлівський» з 15 липня 2016 року.
Вкладникам, які зареєстровані у м. Києві та Київській області, виплати здійснюються через відділення банку-агенту ПАТ «Альфа-Банк». За результатом перевірки наявності інофрмації про вклад в реєстрі вкладників через форму на сайті ПАТ «Альфа-Банк» (https://alfabank.ua/private-persons/cre ... -investors), мною було потримано повідомлення про відсутність в реєстрі інформації про вклад в ПАТ «Банк Михайлівський».
Таким чином, інофрмацію щодо належних мені коштів вкладу в ПАТ «Банк Михайлівський» протиправно не було включено в реєстр вкладників.
Звернення за додатковими роз'ясненнями до Фонду та до ПАТ «Банк Михайлівський» виявились безрезультатними. За телефоном ПАТ «Банк Михайлівський» 044-5949825 довідок не надають, на мої запитання стосовно ситуації що склалась – не відповідають. Запис на особистий прийом до Уповноваженої особи провадиться на листопад та грудень 2016 року.
За таких обставин вважаю, що право на отримання відшкодування за коштами, які обліковуються на належних мені рахунках в ПАТ «Банк Михайлівський» – грубо та безпідставно порушено Уповноваженою особою Фонду на тимчасову адміністрацію та ліквідацію ПАТ «Банк Михайлівський» Ірклієнком Юрієм Петровичем.
На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 1, 3, 26, 34, 35, 36, 37 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», –
ПРОШУ:
1. Прийняти, зареєструвати і невідкладно розглянути цю заяву. 2. Невідкладно включити в реєстр вкладників, які мають право на відшкодування за вкладами інформацію щодо належних мені вкладів (рахунків) в ПАТ "Банк Михайлівський".
Квесторе_поверніться написав:Фагор каже що Михалич йому йому суму погашення на банк 19-23 травня перерахував в липні. Але вже % за кредиткою капнули.....кажуть ще доплачувати. Думаю що блефують....якщо ні, то Петрович вже корумпувався Фагором.
видимо это они расказывают тем, кто их уже посылал, а клиенту с которым они вчера первый раз общались говорили писать заявы на возврат оплат на Михайловский
а хіба джерело надходження грошей не вказується в системі?
операції внесення готівки з 19-23 могли робитися за рахунок грошей капіталів — в усіх банках країни і усіма громадянами